Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
blade nin cevabı ne kızlar
facede bilgi yarışması yazın arkadaşlar verilmediyse eğer katılın![]()
birsürü bilgi yarışması var.
linkini verirmisin canım?
bilgi yarışması yazın direk çıkıyor canım linkini bulamadım :44: 20 tl kntr hediye ediyormuş
bilgi yarışması yazın direk çıkıyor canım linkini bulamadım :44: 20 tl kntr hediye ediyormuş
kızlar bana kozlab diye biyerden 3 tane doğal güzellik maskesi geldi nereye üye oldumda geldi acaba hiç hatırlamıyorum![]()
Ülker Çikolata
Facebook'ta Ülkerin Ünlüsü | Facebook
"Kimler Sizden Bir Parça İster?" uygulamamızda kaç çekiliş hakkınız olduğunu kontrol ettiniz mi? Davetinizi kabul ederek katılan her arkadaşınız, size bir çekiliş hakkı kazandırıyor! Hep beraber katılın, hep beraber kazanın!
Umarım verilmemiştir :26:
güle güle kullanfaceden gelmiştir kargo parası verdin mi ???? :26:
ay topıgın ıkı bebişi de olduu ..
saglıkla buyutun kızlar baby03 ve melikeeee
nasıl gectı dogum zor muydu ..heyecanlandım sımdi
çokkk tesekkürler bidenem benim sende kusummm![]()
![]()
bende bekliom bakalımm seymoşummm :97:
bulamıyorum![]()
sağol cnm
benim doğum zordu biraz suni sancı mafetti beni ama şükürler olsun aldım kucağıma kızımıı
çok güzel bi duygu misler gibi kokuyor
tşkr ederim cnm![]()
kızlar gecen hafta biodermadan bişi gelmş evde yoktum dedimki numune istemiştim heralde o geldi işim de vardı gidip almadım bugun mail geldi meger hediye kazanmısım 50 faktör güneş kremi nemlendiricili60 tl fiyatı tekrar gönderceklerrrr sevindirik oldummmm
ya cnm banada yollucaklardı ama hal gelmedi ne kadar sürede geldi bide hangi kargoyla cevaplarsan sevinirim