Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Verano Nerede Günün Kampanyası saat 16:00 itibariyle sona ermiştir. Sorumuzun doğru cevabı "Kuşadası - Aydın", "Kuşadası Kalesi - Aydın", "Güvercin Adası – Aydın" veya "Güvercin Adası Kalesi - Aydın" olacaktı. 11 Temmuz kazananlarını yarın saat 12:00'da "Ödül Kazananlar" sekmesinde görebilirsiniz.

kızlar bana kozlab diye biyerden 3 tane doğal güzellik maskesi geldi nereye üye oldumda geldi acaba hiç hatırlamıyorum:1::1:

ay topıgın ıkı bebişi de olduu ..

saglıkla buyutun kızlar baby03 ve melikeeee

nasıl gectı dogum zor muydu ..heyecanlandım sımdi

sağol cnm

benim doğum zordu biraz suni sancı mafetti beni ama şükürler olsun aldım kucağıma kızımıı

çok güzel bi duygu misler gibi kokuyor:69:

çokkk tesekkürler bidenem benim sende kusummm:29: :38: :38:bende bekliom bakalımm seymoşummm :97:

tşkr ederim cnm :16:

kızlar gecen hafta biodermadan bişi gelmş evde yoktum dedimki numune istemiştim heralde o geldi işim de vardı gidip almadım bugun mail geldi meger hediye kazanmısım 50 faktör güneş kremi nemlendiricili:D 60 tl fiyatı tekrar gönderceklerrrr sevindirik oldummmm

ÖNER-KAZAN HEDİYE KAMPANYASI: Sol Menüde Bulunan Armine Davet Uygulaması ile en az 20 arkadaşına Sayfamızı Öner, kampanya@armine.com.tr E-Posta adresimize kaç arkadaşına önerdiğini yazıp gönderin, 18 Temmuz' da yapılacak olan çekilişle 2 adet Armine eşaptan birini kazanma şansını yakalayın...
Not: Sayfamızı önerdiğiniz her 20 kişi için bir çekiliş hakkına sahipsiniz.

Armine - Duvar | Facebook

kızlar gecen hafta biodermadan bişi gelmş evde yoktum dedimki numune istemiştim heralde o geldi işim de vardı gidip almadım bugun mail geldi meger hediye kazanmısım 50 faktör güneş kremi nemlendiricili:D 60 tl fiyatı tekrar gönderceklerrrr sevindirik oldummmm

canım güle güle kullan bende o firmanın yarışmasından şampuan kazanmıştım :65:orjinal ürün alınmaz mı hiç :9:

ya cnm banada yollucaklardı ama hal gelmedi ne kadar sürede geldi bide hangi kargoyla cevaplarsan sevinirim

benımde baya olmuştu.. unutmuşum bile açınca hatırladım :)))
yurtiçi kargoyla geldi cnm . gelir senınde geç gelıyor demekki :p

Son düzenleme:
Back
X