Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Signal Bil, Kazan, Gülümse yarışmasının bugünkü sorusuna "4" doğru cevabını veren 1. 50. ve 100. hayranlarımız,
Sayın Gülay Cemek, Sayın Özlem Candarlı ve Sayın Zeynep Akyaz' ı tebrik ederiz!
Kazanan hayranlarımızla iletişime geçilerek hediyeleri en kısa sürede ulaştırılacaktır. Yarışmamızın yeni sorusu için sayfamızı takip etmeye devam edin!..

ya kızlar bende primanın formunu doldurdum ama bşaka birinin faceden benim face yokda ama adı soyadı kendiminkidi yazdım face uymuyo diye yollamazlarmı acaba:44:

kızlar meraba
bana dün nivea ufak bi numune krem göndermiş
bide dergi gibi bişey var yanında.
ama nerden geldi nasıl geldi kim gönderdi nereye üye oldum bilemiyorum aranızda gelen var mı:1:

bayanlar şöyle bir şey buldum:71: aslında bayaaaa hesaplı oluyorr,ne dersiniz?

Dünyaca ünlü parfüm alışverişlerinizde 100 TL indirim sağlayan hediye çeki sadece 5 TL! (Kargo ücretsiz!)

Bu teklif 12 - 27 Temmuz 2011 tarihleri arasında belirtilen 10 çeşit parfüm için geçerlidir.
Teklif; kuponkapan.com'dan yapacağınız ilgili 10 çeşit parfüm alışverişlerinde 100 TL indirim sağlayan hediye çeki için geçerlidir
Dilediğiniz kadar kupon alıp birden fazla parfüme sahip olabilirsiniz.
Size gönderilecek olan fırsat koduyla, fırsatı satın aldıktan sonra, kuponkapan.com sitesinden 100 TL indirimle ürününüzü satın alabilirsiniz.
Teklif ürünleri; Burberry, Versace, Davidoff, Calvin Klein, Bvlgari marka parfümlerden oluşmaktadır.
İndirim çeki, 10 çeşit parfüm arasından seçeceginiz herhangi bir parfüm icin geçerlidir.
Ürünler %100 orjinal ve faturalıdır.
Fiyatlara K.D.V. dahildir.
Parfüm satın alırken indirimden sonraki kalan tutarı, kapıda ödeme ile kredi kartınızla, kapıda ödeme ile nakit olarak ya da banka havalesiyle ödeyebilirsiniz.
Ücretsiz kargo hizmeti mevcuttur.

ebebek'ten zıbın kazanan 4 şanslı üyemiz belli oldu. Kazananlarla .......... yetkilileri tarafından irtibata geçilecektir.

Kazananlar

Zehra Pelit
Neşe Sabır
Elif Vanlı
İlke Afacan

Back
X