Money club koşunnnnnnnnnnnnn
Money club koşunnnnnnnnnnnnn
canım tarayıcı dediği şey internet explorer / mozilla/ google chrome gibi internete girdiğin yer.. ben chromeden giriyorum bir sorun yok..bu toğiğin en safı benim sanırım,niveayı abartısız 70 kere oynayıp kazanamadım,ayrıca pentide arkadaş bölümünde dilek dileyeceğim arkadaşı seçemiyorum,mesaj yazmıştım,penti ağ ve tarayıcınızı bana yazın diyor,ben nereye bakıcam ağ ve tarayıcı olarak,anlamıyorum bilgisayardan,bir iki kelime yazın kızlar bana buraya yardımcı olun.nereden bakılır bu ağ ve tarayıcı
bu toğiğin en safı benim sanırım,niveayı abartısız 70 kere oynayıp kazanamadım,ayrıca pentide arkadaş bölümünde dilek dileyeceğim arkadaşı seçemiyorum,mesaj yazmıştım,penti ağ ve tarayıcınızı bana yazın diyor,ben nereye bakıcam ağ ve tarayıcı olarak,anlamıyorum bilgisayardan,bir iki kelime yazın kızlar bana buraya yardımcı olun.nereden bakılır bu ağ ve tarayıcı
nasılsınız ben prima elçileri son dönemde 1. oldummm ufoyada katıldımm şimdii..
asılll bommbaaaa kızlarr osman tayyar beni facebookta eklediii heycanlandım :))))
asılll bommbaaaa kızlarr osman tayyar beni facebookta eklediii heycanlandım :))))
waaauuuwwwwwwwwwwwnasılsınız ben prima elçileri son dönemde 1. oldummm ufoyada katıldımm şimdii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?