Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Niveaya sinir olanlardanım bende bi baktım mail yollamışlar nivea tükenmek üzereymiş hemen uygulamaya katılacakmışım tepem atık zaten ya yazdım o kadar oynadıkta şimdi mi kazanacağız dağıtın kime dağıtıyorsanız yazdım artık gitti mi birine gitmedimi bilmem okurlarmı okumazlar mı bilmem önemli de değil sinir attım

hiç işleri yok başında bekliyolar valla 3 tane %50 alabildim mutfaktaki vazgeçilmezim olduğu için işe yaradı yinede....

bu toğiğin en safı benim sanırım,niveayı abartısız 70 kere oynayıp kazanamadım,ayrıca pentide arkadaş bölümünde dilek dileyeceğim arkadaşı seçemiyorum,mesaj yazmıştım,penti ağ ve tarayıcınızı bana yazın diyor,ben nereye bakıcam ağ ve tarayıcı olarak,anlamıyorum bilgisayardan,bir iki kelime yazın kızlar bana buraya yardımcı olun.nereden bakılır bu ağ ve tarayıcı

canım tarayıcı dediği şey internet explorer / mozilla/ google chrome gibi internete girdiğin yer.. ben chromeden giriyorum bir sorun yok..

nasılsınız ben prima elçileri son dönemde 1. oldummm ufoyada katıldımm şimdii..
asılll bommbaaaa kızlarr osman tayyar beni facebookta eklediii heycanlandım :))))

hangi ağı kullanıyorsun adsl ttnet mesela hangi tarayıcıyı chrome valla aynı dertten muzdaribim ama hala sonuç sıfır

nasılsınız ben prima elçileri son dönemde 1. oldummm ufoyada katıldımm şimdii..
asılll bommbaaaa kızlarr osman tayyar beni facebookta eklediii heycanlandım :))))
waaauuuwwwwwwwwwww
artık bütün kazananlar listesinde adını görürüz

ben anlamadım
şimdi şu little sezarsın yarışmasını yaptım sipariş ver çıktı eşimde kazanamadınız yazdı bana sipariş ekranı kazandımmı yoksa satış taktiğimi

kızlar bu pentinin bol keseden dağıtması bana biraz tuhaf geldi :44:
her 100. kişi arasında çekilişle bir iki kişiye vermesinde :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…