Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

[QUO
TE=alya32;27712112]bnde 3 farklı hesaptan kazandım da bi tanesini aynısından devam etsem mi diye düşünüyorum o yüzden sordum. cevap için teşekkürler[/QUOT
rica ederim,ne demek

Kızlar bu penti de bizim yerimize gönderi yayınlamasına izin vermesek de çıkıyomu?

Bu sorun yüzünden hiçbir yarışmaya katılamıyorum

Ya da mesela sahte hesap açıp arkadaşı olmasa da herhangibir çekiliş vs kazanan varmı?

arkadaşlar ben pentide dilekte bulunacağım arkadaşı seçemeiyorum birtürlü,aslında seçiyorum ama orya gelmiyor,neden böyle oluyor,acil cevap lütfen.

https://www.facebook.com/ekopasaj/?...8216_8325856d5517d0c4894ccf6f6877327ac0d7074f

kızlar nasıl kazanıyorsunuz pentide sabahtan beri oynuyorumm yokkk yokkk yine yokk olmuyor varmı bir püf noktası?

valla ben baya uzun sure denedım takıp ettım aksam ustu saymaya basladım bellı bı hızla sona dogru hızlanarak falan oyle oldu baskada denemedım. gece gec saatlerde yenıden denerım

nivea yı yapamadım bir türlü şimdide penti arkadaşını seçiyorum önce arkadaşınız seçi diyor sizdede öylemi??

nıveadan bende yapamadım ıyıce hızlandı ben naslarda hıc oynamadım daha ıyıymıs o zaman cok hızlı gelıyor
arkadsın resmı yoksa secılmemıs gıbı gorunuyor ama secıyor aslında ama aynı kısıye aynı rozetı bırden fazla yollayamıyorsun

arkadaşlar ben pentide dilekte bulunacağım arkadaşı seçemeiyorum birtürlü,aslında seçiyorum ama orya gelmiyor,neden böyle oluyor,acil cevap lütfen.

yazdım yukarda

ne pentide dilek için arkadaş seçebiliyorum nede niveada birşay kazabiliyorum,gıcık oldum ve kendimi salak gibi hissediyorum.üstelik sağ gözüm kızardı,tek gözüm kapalı birşeyler kazanmaya çalışıyorum ama yok yok yok

bende sorun yok amkarada durumlar ıyı ama 20 ye yakın nıvea oynadım ıhhh yok anammm bu nee yaaa

inanmıyorum yaa biçok kişidemi vardı sorun.bende birisi bana çerez temzilemeyi anlattı ondan sonra oldu.sebebi o diye düşünmüştüm.dns falan değiştirdim 1 kez girdim sonra tekrar giremedim.ee napıcaz peki:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…