Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar facebook hesabımı kapatmışlar yani sahte hesp diye kitlenmiş,nasıl açılacak bu,kimlik bilgisi falan soruyor ama vermem,başka yolu varmı?

maaşallah nazardemesin :))))))) hep kazan bizde ses solukyok sinikırs aldık oturduk aşşağı :)))))
ama farklı hesaplardan kazandım yine de göndermiyolar mı
canım farklı hesapta olsa aynı ürünü göndermiyolar ıp adresine bakıyolar
canım yurtiçinden yazsonu ben arkadaşın kızına elbise göndermiştim doğum hediyesi 7 tl aldı bence ptt yi kullan

Hayırlı geceler kızlar ben birkaç gündür ailemin yanındaydım giremedim maaşallah pentide olsa kazanmış herkez nerdeyse hediyenin küçüğü olmaz dimi kazanan tüm arkadaşları tebrik ederim güle güle eskitin inşallah

iyi geceler kızlar.omoyu deneyım dedim artık zorlastırdılar galıba hep mesgul acılanan kadar bişi kalmıyor.setide alamadım ılk defa..artık zor galıba:18:

Geçmiş olsun,bende yaklaşık bir hafta önce hastalandım emzirdiğim için ilaç kullanamadım.Eşim bitkisel yağlardan oluşan bişey almış iki günde ayağa kaldırdı.Neyse ki internet yoktu dinlenmiş oldum

Kızlar konuyu dağıtmak istemiyorum ama hazır kampanyalar durulmuşken sormak istiyorum..Bi arkadaş vardı sanırım nicki melis'di bebeği hastanede yatıyordu, uzun zamandır göremedim onu, haberi olan var mı? kusura bakmayın kızlar konuyu dağıtma niyetinde değilim ama çok merak ettim

inşallah herşey yolundadır

burger kıng olmamış 5 kişiden katıldım 2 değişik ürün aldım hem içeriz diye yok kısmet işte eniştemin annemin ablamın hesap şifrelerini istedim yeriz diye 1 tane bile yok

kızlar günaydın çok acil markafoni kodu lazım bana , kazandığım ilk şeyi ( pizza kodu veya sinema vs ) göndereceğim , gerçekten ihtiyacım var kullanmayacak olan varsa çok acil bekliyorum

kızlar sonunda bende aranıza geldim,avondan numunelerim dün geldi,pentiden 2 adet hediye kazandım hepsini sizlere borçluyum arkadaşlar :) hepinize tşk ederim,i forumlar...

kızlar günaydın çok acil markafoni kodu lazım bana , kazandığım ilk şeyi ( pizza kodu veya sinema vs ) göndereceğim , gerçekten ihtiyacım var kullanmayacak olan varsa çok acil bekliyorum
avea markafoni yazıp 5060 a gönderince 120 ve üzeri için 30 tl çek veriyormuş sordum soruşturdum kimsede avea yok bir yakınıma ev hediyesi alacağım çek olmazsa çok pahalıya geliyor yardım kızlar hayrına bi msj atın nolurrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…