Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

avon un A-F-33 numunesi geldi 2 tane. sanırım 10.000 kişi (rakam bu muydu bilmiyorum)için form doldurduğumuz yerden geldi. bu kadar minik numuneler için verdikleri kargo parasına yazık.

avon un A-F-33 numunesi geldi 2 tane. sanırım 10.000 kişi (rakam bu muydu bilmiyorum)için form doldurduğumuz yerden geldi. bu kadar minik numuneler için verdikleri kargo parasına yazık.

Facebook'ta Hediye Yağmuru | Facebook

canım mevzu senı sevındırmek degıl reklam yapmıs oluyorlar nette herkes onlarla ılgılnıyor falan fılan nanay yanı eskı avon temsılcısıyım cımrıler :)

ayy bu hastalık mahvetti beni meyva ye ye içim çıktı emziriyorum ilaçta yasak depresyona soktu beni 3 günde danino yarışması varmış tweetter da kaçırmışım zaten bişeye bakamıyorum ki kocam artık pc başında görürse kükrüyo resmen

geçmiş olsun
benim herifte öyleydi bırak şu bilgisayarı derdi ikide birde ama şimdi internet bedava olunca sustu
bi de iki bebe sırf psikolojim bozulmasın nette kafamı dağıtıyorum diye seslenmiyor artık

https://apps.facebook.com/kayatatili/
Kaya Tatilim yarışmasında ilk gününün kazanan şanslı ismi belli oldu! Tebrikler! Siz de yarışmamıza katılıp muhteşem bir kayak tatili ve her gün lüks bornoz kazanma şansı yakalayın!

merekila cnm inşallah kazanırsın cnm bol bol spa yaptırırsın

Son düzenleme:
kızlar detan ın kadınlar yarışıyor yarışmasında herhangibir ödül yokmuş katılım koşullarında belirtmişler boşuna vakit kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…