dart sitesini karıştırmakdan başım döndüüü
ocetins profil linki paylaşmak yasak canım
canım düzeltmek istedim düzeltemedim kaldıramadım
Taymumdan kazandığım mum geldi harbi kocaman ve en çok sevdiğim renkte Mor göndermişler.Kaftan mum.Bi ömür gider sanırım
Airwciklerimde geldi kiiii
yeni yılda sizin dileğiniz nedir?
En güzel dileğinizi bizimle paylaşın, tefal shop'lardan sürpriz hediyeler kazanma şansını yakalayın!!!
tefal shop - dilek küresi | facebook
bilgileri gönder diyorum göndermiyo yaa
arkadaşlar pentiye yazdım cevap geldi:
Merhaba. Kullanım koşullarında da belirttiğimiz gibi stoklarımız maalesef sınırlıydı. Ancak sevdikleriniz için dilek dilemenin sonu gelmez İlginiz için teşekkür eder, iyi yıllar dileriz!
aynen bende de öyle oluyor sinir yaa
bunun cevabı ne acaba
bende de aynı sorun var.bilgileri gönder diyorum göndermiyo yaa
çok sağol canım bi deneyeyim doğum gününden önce tekrar teşekkürlerkargo ücreti var mı acaba:44:
Cnm sana çok basit bi tarif linki vereyim.denedim çokta güzel oldu..marshmallow ile şeker hamuru yapımı | tariflerEki Görüntüle 580275
https://apps.facebook.com/jackdanie..._request_type=user_to_user¬if_t=app_invite jack danniels yılbaşı ağacı uygulaması kızlar , bu arada maggi katılım 10.000 kişi diyor ama her 10. Kişiyeymiş o halde neden kazandınız yazısı çıkıyor saçma değil mi yazalım sayfalarına bence , kazandınız adresinize gönderilecek şeklinde ifade yerine kazanmanız halinde gönderilecektir yazmalı değil mi ?? Yazalım hepimiz sayfalarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?