Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Taymumdan kazandığım mum geldi harbi kocaman ve en çok sevdiğim renkte Mor göndermişler.Kaftan mum.Bi ömür gider sanırım
Airwciklerimde geldi kiiii

eee ne biçim firma kaldır o zaman uygulamayı.. ben sevdiklerime pentinin reklamını yaparak mı mutlu yıllar diyeceğim. sinir oldum gece 2 ye kadar uğraştım denk getireyim diye

kargo ücreti var mı acaba:44:

Cnm sana çok basit bi tarif linki vereyim.denedim çokta güzel oldu..marshmallow ile şeker hamuru yapımı | tariflerEki Görüntüle 580275
çok sağol canım bi deneyeyim doğum gününden önce tekrar teşekkürler

bende takıldım o konuya :))))))))

Kızlar bu ne hızdır sinikırslarım hemencecik geldi bu sabah bi açtım kapıyı kargo şaşırdım öncesonra hatırladım :)))))))) kızım koliden çıkanları görünce çıldırdı halbuki daha yeni çikolata yemişti hatta tam bitirmemiş yarısı elindeydi ama çikolataların resmini çekene kadar bile dayanamadı uzattı hemen fotoya b elini :)))))))))

arkadaşlar dün Lenovanın cevabını araştırdım. Net bir cevap yok yani dönüm olarak ama şöyle birşey buldum. Geri dönüşümlü atık sayesinde ayda yaklaşık 2300 ağaç kurtardık diyorlar. 1000 m2'ye dikilebilecek "yetişkin ağaç" miktarını araştırdım (1 dönüm). Ortalama 40 ağaç 50-60 ağaçta ekilebiliyor, 20- 30 da. Artık buradan ötesi tahmin :)) yalnız bu aylık

yani bence rakam bence 450 dönüm ile 1000 arası bir rakam. Tahmin aralığını kısaltır bu sizce? Fikir vermesi açısından isteyen aşağıdaki haber linke bir baksın
Geri dönüşüm ile yılda 30 bin ağacı kesilmekten kurtarıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…