Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Estağfurullah ne demek,mesela dün tam beşinciyi alacakken sepet kendiliğinden boşaldı bu tam 3 kez oldu,Sonuncu kazandığım niveanın boşluğuna geldi herhalde

solodan en yüksek 32000 yaptım daha üste çıkmak ne mümkün.. penti de beni deli etti.. niveadan da daha 1 kere bile kazanamadım çok beceriksizim galiba peeh

maggy' nin sitesinde bulyon şenliği var anket dolduyorsunuz adresimize bulyon göndereceklermiş :)

Kargo ücreti var mı acaba:44:

canım arkadaşına sölede bana çekilişi kazanırsam hediye yerine şeker hamurunun tarifini versin aylardır arıyom kimse vermiyo kızımın doğum gününde bu sene kendim yapmak istiyorum :)))))))))))

Cnm sana çok basit bi tarif linki vereyim.Denedim çokta güzel oldu..Marshmallow İle Şeker Hamuru yapımı | TariflerEki Görüntüle 580275

herkese gunaydın kızlar.bu sabah kargocunun ziliyle uyandımkaleden kazandığım önlüğüm geldi.cok begenedim

Nerdeyse 1 haftadır yarışmalara doru düzgün bakamadım gözüme çarpanlar hariç :)) offfff yıl sonu yoğunlugu bitsede hediye kazanmalar başlasa

maggiye katıldım ben de anketi doldurdum adresimi yazdım en kısa sürede gönderilecektir yazdı

arkadaşlar pentiye yazdım cevap geldi:

Merhaba. Kullanım koşullarında da belirttiğimiz gibi stoklarımız maalesef sınırlıydı. Ancak sevdikleriniz için dilek dilemenin sonu gelmez İlginiz için teşekkür eder, iyi yıllar dileriz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…