limango aldığınız ürünü iade attiğimizde kullanılan hediye çekini geri yüklüyormu ? bilgisi olan yazsın lütfen
canım yazmışlardı ya bir ya iki sayfa önce tubalı bişidi sanırım ben katılmadım ona ismi unuttum o yüzden
amin dualarına ozaman :))))))))))) ama mumuna bayıldım :)))))))) bence hiç kullanma sakla çeyizine çok şekil bir ürün bulamazsın öle kolay kolay anca netten felan ben çok mum alırım hiç böle şık bişi görmedim evde normal mum kullanı versinler :))))))))
sayenizde aldım kızlar money sağolunnn
ben de ilk defa %25 kazandım ama nasıl kullanılıyor nasıl alınıyor bilmiyorum . bana yardımcı olur musunuz kızlar??https://apps.facebook.com/tiklakazant/?fb_source=bookmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=5_0 bu linkden deneyin kızlar moneyyy burdan deneyin
Tıkla kazanda o ne şimdi bişeyde 75lik indirim aldım ama mayonez mi? bir de nasıl alıyoruz?
Twiterdan milupa kazanmışım DM nasıl atılıyo? plsss
teşekkür ederim cevabın için. https://twitter.com/milupatr bu adresten kazandım canım. sanırm her salı soru soruyorlar. inşallah sanada çıkar benim oğlum 8 aylık onun şansına genelde kazanıyorum.. bu arada herbaby hipp numune gönderiyor. başvuru yap istersen bize geldi beğendide sıpa bitirdi hepsiniben de ilk defa %25 kazandım ama nasıl kullanılıyor nasıl alınıyor bilmiyorum . bana yardımcı olur musunuz kızlar??
aynenbend e bilmiyorum
nereden kazandın ise sana bu kazandıgını ilettikleri mesaja gel oradaki resmi tıkla o şirketin profili açılacak orda takip et kısmı göreceksin . onun yanındaki açılan aşağı inen oku tıkla orda dm gönder yada özel mesaj gönder yazacak. ordan sadece iltişim bilgilerii göndereceksin.
nerden kazandın ben de kızım için şansımı deneyeyim . her ay 300 tl mama parası vermekten iflahım kesildi
YAPAMAZSAN ben akşamları kız uyuyunca oynarım sana istersen
istanbuldanım canım sanada gelir yarın felan en geç[/QU
sağol canım. Ardahan Türkiye'nin bir ucu olduğu için ve kardan dolayı biraz gecikir sanırım benim ki.
kızlar bunlar sizin nickleri seviyo heralde he standar 4 kişi hep kazanıyo nickimi değişcem şimdi heeeeeeee :))))))
Darty atlantis cıty
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?