Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

limango aldığınız ürünü iade attiğimizde kullanılan hediye çekini geri yüklüyormu ? bilgisi olan yazsın lütfen

hediye çekelrinde iade yapmıyorlar canım lmngsrprz ve anlık hediye çeklerine iade yok ( bildiğim kadarıyla başka hediye çeki de yok) geçmiş aylarda bana yanlış ürün gönderdiler hediye çeki kullanmıştım önce iade yapmadılar müş. hiz. aradım sizin hatanız vs dedim 30 gün süreli çek yüklediler ama zor zahmet

mor olunca çeyizime koyarım diye düşündüm ilk ama sonra vazgeçtim bilmiyorum bakalımm
sayenizde aldım kızlar money sağolunnn

ben % 75 aldım

ben de ilk defa %25 kazandım ama nasıl kullanılıyor nasıl alınıyor bilmiyorum . bana yardımcı olur musunuz kızlar??

Tıkla kazanda o ne şimdi bişeyde 75lik indirim aldım ama mayonez mi? bir de nasıl alıyoruz?

aynenbend e bilmiyorum

Twiterdan milupa kazanmışım DM nasıl atılıyo? plsss

nereden kazandın ise sana bu kazandıgını ilettikleri mesaja gel oradaki resmi tıkla o şirketin profili açılacak orda takip et kısmı göreceksin . onun yanındaki açılan aşağı inen oku tıkla orda dm gönder yada özel mesaj gönder yazacak. ordan sadece iltişim bilgilerii göndereceksin.

nerden kazandın ben de kızım için şansımı deneyeyim . her ay 300 tl mama parası vermekten iflahım kesildi

teşekkür ederim cevabın için. https://twitter.com/milupatr bu adresten kazandım canım. sanırm her salı soru soruyorlar. inşallah sanada çıkar benim oğlum 8 aylık onun şansına genelde kazanıyorum.. bu arada herbaby hipp numune gönderiyor. başvuru yap istersen bize geldi beğendide sıpa bitirdi hepsini

kızlar kızıma pişik kreimi vs alıcam

e-bebek

anne ltfen kupon yada çekiniz varmı limitsiz

yada indirim / kargo kodu vs

Bez bez bez Prima uyku günlerinden 20 paket bebek bezi kazandım kızlarrr bebişime :81::118:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…