neyde canım ne kazanmışlar
sen deme bari kız ayıp aaaaaaaaaa
kızlar ya ben bu tweterdan hiç anlamıyom kazansamismimi bile görmem hattakatılabildiğimden bile şüpheliyim kazanırsam nasıl haberim olacak
kızlar ya ben bu tweterdan hiç anlamıyom kazansamismimi bile görmem hattakatılabildiğimden bile şüpheliyim kazanırsam nasıl haberim olacak
yok yanlış anlaşılma oldu sanırım :d
twitterdan bahsediyosun sandım
Yap yap
kız tiwetwrdan bişi gördüüğüm yok bakıyom bakıyom bişileri rt yapıyom hiç bişi anlamıyom kazansamda anlamam burda yazıyonuzya şunu kazandım bunu kazandım arkadaşın biri bugün daha 12 kasrgom gelcek diyo puhahahahaha biz birtaneyi bile beklemiyoz :)))))))))
he he aynı yaaaaaaaav rastgele tıklıyom bende :)))))))bende aynı şekildeyim katılıyorummu katılmıyorummu kazandımmı kzanmadımmı hiç birşey anlamışş değilim :))
tıklıyorum kafama göre :))
kuzum bağlana tıkla ismini görürsen kazanmışındır
bende aynı şekildeyim katılıyorummu katılmıyorummu kazandımmı kzanmadımmı hiç birşey anlamışş değilim :))
tıklıyorum kafama göre :))
Bez bez bez Prima uyku günlerinden 20 paket bebek bezi kazandım kızlarrrbebişime :81::118:
inanmıyorum daha şimdi bunu yazdım doğadan çaydan kazanmışımmm
Inanmıyorum daha şimdi bunu yazdım doğadan çaydan kazanmışımmm
ben seni takipteyim zaten:))TEBRİKLER
twitte adını özel mesajla atta takipleşim
ne demek memnuniyetle hemde en tavşan kanlısından:))hadi gözün aydın artık çekilişlere katılıken çaylar senden :)))))))))))
slm herkese
2. defa kazandığım snickers çikolatalrım geldi kargocuya verdim 6 lı paketin birini çok mutlu oldu
TEBRİKLER
twitte adını özel mesajla atta takipleşim
maviş83 şimdi takip ettim seni umarım doğru kişiyi takip ediyorumdur
güle güle kullan canım..mor olan mum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?