Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar ya ben bu tweterdan hiç anlamıyom kazansamismimi bile görmem hattakatılabildiğimden bile şüpheliyim kazanırsam nasıl haberim olacak

kızlar ya ben bu tweterdan hiç anlamıyom kazansamismimi bile görmem hattakatılabildiğimden bile şüpheliyim kazanırsam nasıl haberim olacak

bende aynı şekildeyim katılıyorummu katılmıyorummu kazandımmı kzanmadımmı hiç birşey anlamışş değilim :))
tıklıyorum kafama göre :))

yok yanlış anlaşılma oldu sanırım :d
twitterdan bahsediyosun sandım
Yap yap

kız tiwetwrdan bişi gördüüğüm yok bakıyom bakıyom bişileri rt yapıyom hiç bişi anlamıyom kazansamda anlamam burda yazıyonuzya şunu kazandım bunu kazandım arkadaşın biri bugün daha 12 kasrgom gelcek diyo puhahahahaha biz birtaneyi bile beklemiyoz :)))))))))

ilk zamanlar öle bi iki güne alışırsın canım takma

bende aynı şekildeyim katılıyorummu katılmıyorummu kazandımmı kzanmadımmı hiç birşey anlamışş değilim :))
tıklıyorum kafama göre :))
he he aynı yaaaaaaaav rastgele tıklıyom bende :)))))))
kuzum bağlana tıkla ismini görürsen kazanmışındır

orda hiç bişe yok demekki sıfır kazandım :))))))))))) kız belkide katılamıyomdur haberim yok rasgele bişiler yapıyom bakalım kısmet arada bakim bağlana ben :)))))sağol

selam kızlar ancak okudum sayfaları son sayfaya geldım nasılsınız kazananları tebrıkk edıyorum ben gec uyanıyorum yarısmaları kacırıyorum

slm herkese

2. defa kazandığım snickers çikolatalrım geldi kargocuya verdim 6 lı paketin birini çok mutlu oldu

Allah razı olsun canım cookk sevınmıstır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…