https://www.facebook.com/bingomingo?sk=wall
kızlar birazdan burda yarışma var. aslında 15 deydi yarışma ama teknik bir sorun çıkmış.birazdan verceklermiş soruyu.
takip edin.
Bugünlük kampanyamız sona erdi.Kazanan takipçilerimiz:
8-12 yaş grubu için
Erkek çocuk ürününü kazanan Suzan Doğan
Kız çocuk ürününü kazanan Aynur Çiçek
Kampanyamız yarın devam edecek herkese bol şans:))
tebriklerKızlar lipton kazanmışım hadi tebrik edin beni
bu suzan doğan ismini her ödül kazananlarda görür oldum.:44: amma şanslıymış.:97:
offf şimdi bi de kayıt için bu kozlabı arkadaş olarak ekliycekmişiz bu çıktı başımıza
evet ya bide bu çıktı ben eklemedim neolur ne olmaz sacma geldi acıkcası zaten arkadas listesi kabarık 3binin üstünde ne diye o sayfayı begendiriyo en az 1500 diyo anlamadım ben eklemicem
evet ya bide bu çıktı ben eklemedim neolur ne olmaz sacma geldi acıkcası zaten arkadas listesi kabarık 3binin üstünde ne diye o sayfayı begendiriyo en az 1500 diyo anlamadım ben eklemicem
evet canım aynen tereddüt yaşıyordum bende kayınpederimin kendi babamın adına falan face açmıştım acaba onlaramı ekleyeyim diye düşündüm ayyy resimlerimiz falan var çalarlar falan demi ama nasıl güvenelim erkekmiş bir de kurucusu iyisi var kötüsü var arkadaşımız da değil konuşmuş tanışmışlığımızda yok o kozlabla belki benimkilerin facelerine eklerim diye düşünüyorum onlarda zaten kendi fotoğrafları da yok avatarlardan koymuştumarkadaş listelerinde bende yokum eşimde yok kendilerinin haberleri de yok onlara süpriz olsun falan diye kampanyalar için açtım onlara faceyi hatta bu gün kaynanama liptondan çay çıkmış
senin face işi bayağı karışıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?