nıvea IP numarasını ele alcakmış öyle yazyormuş
kızlar nıvea dan basarabılıyorum dıyen bırı benım yerımede oynasın delırcem o kadar vaktımı yedı bır tane kazanmadım 1 tane kazansam yeter yaaaa:) yerıme oynasa ya bırılerı kazananlar sıze seslenıyorum vereyım sıfremeı 20den fazla hak var arttırırıımda:)
farklı hesap olsa da fark etmiyor. aynı IP ye bir üründen sadece 1 tane gidecekmiş. farklı şeyler kazanmaya çalış canımm.
Aman.. umrumda değil
4 büyükler en sıkı taraftarlarını arıyor!
Sayfayı beğenin, takımınız hakkındaki soruları yanıtlayın. İyi bir taraftar olduğunuzu kanıtlayın. Takımınızın formasını kazanın
https://www.facebook.com/Kazanmakmak/app_298808743558204
ben 2 ürün kazandım . sanada deniyim derim ama IP no aynı olana hediye göndermicekmiş :44:
ben 2 ürün kazandım . sanada deniyim derim ama IP no aynı olana hediye göndermicekmiş :44:
Blogumda kız ve erkek için 3 çocuga Micky Bere hediye ediyorum yılbaşı için isteyen katılsın kızlar..Nickimin altında adres
kızlar nıvea dan basarabılıyorum dıyen bırı benım yerımede oynasın delırcem o kadar vaktımı yedı bır tane kazanmadım 1 tane kazansam yeter yaaaa:) yerıme oynasa ya bırılerı kazananlar sıze seslenıyorum vereyım sıfremeı 20den fazla hak var arttırırıımda:)
aaa ben seni hatırladım canım,hatta beğenmiştim seni yani oy vermiştim,birara 1.yada 2.din sanırım,niye çıkmışsın anlamadım?arkadaşlar ekopasajda 54 biletim vardı, geçen gün ilk onun içindeydim hatta ama bugün baktığımda çıkmışım, neyse.....
teşekkürler.
nilgun penti bitti canım boşa uğraşma
Kızlar ya bu engel ne zaman kalkar..
Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi
Bu hesapta yazanlar gerçek adın ve kişisel bilgilerinse, lütfen bunu doğrulamamıza yardımcı ol.
Diyo ya
Blogumda kız ve erkek için 3 çocuga Micky Bere hediye ediyorum yılbaşı için isteyen katılsın kızlar..Nickimin altında adres
kızlar ya ben bu tweterdan hiç anlamıyom kazansamismimi bile görmem hattakatılabildiğimden bile şüpheliyim kazanırsam nasıl haberim olacak
galatasaraylı çok yakınım varda fbli az
@RufflesTurkiye 1968 #ENdirektbilet
şunu yaz katıl hadi
kız giremiyom ki benBlogumda kız ve erkek için 3 çocuga Micky Bere hediye ediyorum yılbaşı için isteyen katılsın kızlar..Nickimin altında adres
canım yarışma kalkmadı oyunu yonuyon ama hediye kazanmıyon artık pentide arkadaşlar msj yolladı sordularbenim sanırım toplamda 100 hakkımdan fazla varmıştır ama 1 tane bile kazanamadım,kazanmak için ekrana yapışmaktan sağ gözüm iltihap kaptı ve doktora gittim.ama yemin ettim niveadan birdaha birşey almam.özellikle saydım 4.alıyorum mesela geriye 8 saniye kalıyor ama kesinlikle aynı ürünün 5.si yukarıdan gelmiyor ve süre bitiyor,acayip uyuz oldum.
aaa ben seni hatırladım canım,hatta beğenmiştim seni yani oy vermiştim,birara 1.yada 2.din sanırım,niye çıkmışsın anlamadım?
bittimi,yooo bitmemiş sanırsam.
benimde kitlendi sonrada bıraktım zaten ama şimdi eşimin facesinden girdim baktım nivea hakkı varmış onu oynadım ve tabiiki de herzamanki gibi kazanamadım.
Canım twitterdan kazansan daha çabuk haberin oluyor biri sizden bahsetti diye mail geliyor. Facebooktan kazansanda kaçırabilirsin ama twitterdan biraz zor. bende yeni yeni öğrenmeye başladım. dakik olman şart sanki.. şansın bol olsun..
Günaydın kızlaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?