Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ben 2 ürün kazandım . sanada deniyim derim ama IP no aynı olana hediye göndermicekmiş :44:

ben 2 ürün kazandım . sanada deniyim derim ama IP no aynı olana hediye göndermicekmiş :44:

kkızz olsun hiç beceremedim:) bi deneyiver sende:) bi arkadasa oynattım 5 urunuede alan bırıne 70 kusur hakla bır tane kazanamamıs benım sansım kırık:) yollarım sımdı

Blogumda kız ve erkek için 3 çocuga Micky Bere hediye ediyorum yılbaşı için isteyen katılsın kızlar..Nickimin altında adres

benim sanırım toplamda 100 hakkımdan fazla varmıştır ama 1 tane bile kazanamadım,kazanmak için ekrana yapışmaktan sağ gözüm iltihap kaptı ve doktora gittim.ama yemin ettim niveadan birdaha birşey almam.özellikle saydım 4.alıyorum mesela geriye 8 saniye kalıyor ama kesinlikle aynı ürünün 5.si yukarıdan gelmiyor ve süre bitiyor,acayip uyuz oldum.

arkadaşlar ekopasajda 54 biletim vardı, geçen gün ilk onun içindeydim hatta ama bugün baktığımda çıkmışım, neyse.....
teşekkürler.
aaa ben seni hatırladım canım,hatta beğenmiştim seni yani oy vermiştim,birara 1.yada 2.din sanırım,niye çıkmışsın anlamadım?

nilgun penti bitti canım boşa uğraşma

bittimi,yooo bitmemiş sanırsam.

Kızlar ya bu engel ne zaman kalkar..

Güvenlik nedenleriyle hesabın geçici olarak kilitlendi
Bu hesapta yazanlar gerçek adın ve kişisel bilgilerinse, lütfen bunu doğrulamamıza yardımcı ol.

Diyo ya

benimde kitlendi sonrada bıraktım zaten ama şimdi eşimin facesinden girdim baktım nivea hakkı varmış onu oynadım ve tabiiki de herzamanki gibi kazanamadım.

kızlar ya ben bu tweterdan hiç anlamıyom kazansamismimi bile görmem hattakatılabildiğimden bile şüpheliyim kazanırsam nasıl haberim olacak

Canım twitterdan kazansan daha çabuk haberin oluyor biri sizden bahsetti diye mail geliyor. Facebooktan kazansanda kaçırabilirsin ama twitterdan biraz zor. bende yeni yeni öğrenmeye başladım. dakik olman şart sanki.. şansın bol olsun..

Blogumda kız ve erkek için 3 çocuga Micky Bere hediye ediyorum yılbaşı için isteyen katılsın kızlar..Nickimin altında adres
kız giremiyom ki ben
canım yarışma kalkmadı oyunu yonuyon ama hediye kazanmıyon artık pentide arkadaşlar msj yolladı sordular

dakikmi heleki ben benim kız bi çıyaklıyo direk ona dakik oluyom yetişemiyomki ilk defa cappy de hemen yolladım onda bile bi şecik olmadı ((((( alıştım ama artık kazanamamaya sonuçlara bile bakmıyom nasılsa kazanmamışımdır diye bazen :)))))))) bikaç gün sonra aklıma esiyoda bakıyom

kızlar rekor kırdım nıveada tam 23 sanim vardı 4 ürünüe almıştım birde üstüne artı 5 saniye aldım bütün saniyeler bitti 5. ürün gelmedi hileninde daniskası canları istedimmi veriyolar kesin :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…