Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar anlamadım herkes dün alışveriş yaptı çek geldi hesaplara siz biliyorsunuzdur adını vermeyceğim ama hiç bizlwere duyurmadınız ben burada gruplaşma gördüm bişey soruyoum herkes ortadan kayboluyuro böyle olmaması lazım
neys eherkese günaydın ama çok canı sıkıldı dışlanıyoruz bazılrımız sebebini söyleyinde biz de bilelim

sıkı takipteyim burayı ama bende kaçırabiliyorum bazen canım mesela bu bahsettiğin şeyi bende bilmiyorum.

bahsettiğin şeyden benimde haberim yok, gruplaşma varsa ki olduğunu sanmıyorum, bende dışındaymışım :)

benimde haberim yok nerden geldi ki çek

kız ne çeki çek olsa kesin beni bıulurdu tek kazana bildiğim şey puhahahahaha :))))))))) kayda değer bitek kızıma sınikırs kazanadım çekleri kaçırmam :)))))))))) canım gruplaşma değilde burdakinler birbirlerini uzun süredir tanıyorlar ben 1 ay anca oldu buraya gireli kendim atladım bütün muhabbetlere sen tanıştırmadan kimse seni tanıyamaz sende konular ahakkında yorumlaş emin ol mutlaka herkez destek olur zaten yarışmalarıda direk burda paylaşıyor herkez

Ben 1 senedir bu topikteyim benimde haberim yok çekten,farklı bişeyden mi bahsediyosun acep:44:

bende kendi kendime daldım topiğe fazla takılınca paylaşımda bulununca kaynaştık topikçe herkes elinden geldiğince paylaşmaya çalışıyor kampanyaları bazı şeyler oluyo ki paylaşmaya gerek bile kalmıyo face aleminde yayılıp gidiyo zaten

canm yoktur oyle bırsey yeterınce takp edemıyorsun demekkı ayrıca herkes katıldıgı herseyı haber veremıyor bende veremıyorum aklıma gelınce elım bos kalınca tıklayıverıyoruz buraya bende burda yenıyımde bı ayrıklık gormedım. dedıgın kı bende o saatlerde burda degıldım mıgros salıları yapılan benımde hıc katılamadıgım bır kampanya tıktık yapıp duruyor mıllet onun takıpcılerı bılır ınu zaten kendısı bakar sureklı okursanda mutlaka denk gelmıssındır face twıtter dan ekleyebılırsın herkes adresını verır ıste yanı

katılmadığım yarışmadan hediye kazandım twitterda hahahha Loreal Mythic Oil hemde

:) yorguncadı yolacam kız senı :) burda uyumadan yarısma takıp edıyorum elımde nonos var :) adam katılmadan kazanmıs vay anammm kası kasııı bı tarafını :) tbrk etmek kaldı bıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…