nerden bulak şimdi erikliyi koca damacanayla resim çekilip facede dolandıramam bakkalada gidemem bu nebiçim yarış kesin meğenmelidir bide damacanayla foto çekilecem bide beğenmicekler kazanamıcam rezil olduğumnan kalacam büyüyünce kızıma bak bu babanla ben derim heralde kendi tüp olan çocuğun babasıda damacana olur kesin :b
bende katıldım bakalım kızımın şansına artıkemin misin canım?Açılıyor tekrar dene istersen
bu arada ne çeki ne indirimi bende dışındayım demek grubun fapeons
evde hiç erikli 0,5 lt yok mu cnm damacana şart değil ki ben yolladım bakalım hayırlısı çekiliş beğenme hepsi var
bende katıldım bakalım kızımın şansına artık
merhaba kızlar danino ya cevap ne yazdınız ben bulamadım:2:
kızlar radikal gazetesnde bişi kazananları açıklancaktı ama neyd, ve ne zaman açıklanacaktı bilmiyorm.sizin bileniniz varmmı
valla millet ne yazıyosa aynısını yazıyom b yazmışlar 108mg iniş bende öle yaptım
:)) evde yana yakıla erikli su şişesi arıyorum.evde hiç erikli 0,5 lt yok mu cnm damacana şart değil ki ben yolladım bakalım hayırlısı çekiliş beğenme hepsi var
Birazdan soracağımız ödüllü soruya saat 17:00'ye kadar doğru cevap verin, çekilişle Danino Kit kazanma fırsatını kaçırmayın!
https://twitter.com/DaninoTurkiye
Geçtiğimiz haftanın kitap talihlileri bun mu diyorsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?