Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ya kızlar bana yardımcı olurmusunuz şimdi ben twetterda bişey yazmak ve paylaşmak istiyorum nasıl yapıcam bilmiyorum

Arkadaşlar birşey soracağım danoneden paketi gelen var mı? aras kargo aradı danoneden paketim gelmiş ne alaka anlamadım.

u uygulama ile uygulama şartlarını yerine getiren katılımcılar Istanbul Doors Group’a ait Kitchenette işletmelerinde bulunan Kitchenette içecek menüsünde yazılı olan kahve seçeneklerinden istedikleri bir tanesi ve Kitchenette tatlı menüsünde yazılı olan tatlı seçeneklerinden istedikleri bir tanesini kazanacaktır. Uygulamaya dahil olan Kitchenette Erenköy ve Kitchenette Kanyon işletmelerinde, işletme bazında uygulamaya katılan her 100. kişi de Kitchenette işletmelerinden çift kişilik yemek kazanacaklardır. Ödülün değeri 100 TL (Yüz Türk Lirası) ile kısıtlıdır. Tütün ve tütünlü mamüller ile alkollü içecekler kapsam dışıdır. Tıkla ve hemen katıl !

https://www.facebook.com/kitchenettecafe/app_229859900480756
18.12.2012
27.12.2012

19 Aralık Facebook Mandalina 1 Money Kampanyası
Açıklama : 19 Aralık 2012?de Money Club Facebook sayfasından paylaştığınız Money Club kartınız ile Migros, Tansaş, 5M Migros, Sanal market veya Macrocenter?dan yapacağınız 1kg Mandalina Satsuma alımına 1 Money verilecektir. Kampanya kapsamında maksimum 1 Money kazanılabilir. Moneylerin son kullanım tarihi 31 Ocak 2013?dür. 1 Money 1TL?ye eşittir.

szide bakın moneyinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…