Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

buklecik mesaj atmıssın ama mesaj kutun dolu
1.
Kabul Edildi - ANKARA(ÇANKAYA)
17/12/2012 11:06:03
2.
Sevk Edildi - ANKARA(ÇANKAYA)
17/12/2012 1354
3.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ANKARA(ANKARA KİM)
17/12/2012 1803
4.
Sevk Edildi - ANKARA(ANKARA KİM)
17/12/2012 1806
5.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - ADANA(ADANA KİM)
18/12/2012 0606
6.
Sevk Edildi - ADANA(ADANA KİM)
18/12/2012 0608
7.
Gönderinin Geliş Kaydı Yapıldı - GAZİANTEP(GAZİANTEP P.İ.M)
19/12/2012 0554

smıle ler kendılıgınden cıkıyor kızlar benden degıl:))

Son düzenleme:
Kızlar Nivea'nın mesajı ;

Merhaba .. ,
Kötü niyet tespit eden kullanıcıların kazandıkları hediyeleri geri alındı ve oyuna eklendi. İlgin için teşekkür ederiz.

Kızlar Nivea'nın mesajı ;

Merhaba .. ,
Kötü niyet tespit eden kullanıcıların kazandıkları hediyeleri geri alındı ve oyuna eklendi. İlgin için teşekkür ederiz.

onu nasıl tespit etmişler? aldılarsa kazandığımız hediyelerdeki tik kalkar heralde değil mi? kontrol ediyim kötü niyetli miymişim acaba ? :)

kızlarrrrrrr :))) ilk defa nivea dan kazandım kadın deo :) çok istediğim bi urun degıldı ama çok sukur:)

arkadaşlar sabahtan beri bana yanlış gelen bir kargo iile uğraşıyorum.
gecenlerde indirimlr adlı sayfadan çanta kazanmıştım hatırlarsınız.bugün bana bir kargo geldi içinde philips saç düzleştirici var adres benim ama isim benim değil.ben hemen uyandım. sayfada benden sonra hediye kazanan kişinin bu hediyeyi kazandığını hatırladım. ve sayfaya mesaj yazdım
beni aradılar. evet yanlışlık oldu sizdden sonra kazana adres bilgileirni hala vermediği için liste kaydı özür dileriz dediler. benim kargoyu geri göndermem zor adamlar almanyadaymış. kargo çok tutar dediler.
diğer kazanana yollayın kargo parasını da bize iletin biz karşılığında başka bir hediye yollayalım dediler.önce tamam dedim 10 dk sonra tekrar aradılar. size yollayacağımız hediye stoklarda kalmadığından yollayamıyoruz. 90 tl ye lkadaar başka çanta beğenin diye. bende baktım baktım bişey beğenemedim yada beğendikleri 90 dan pahalıydı.
bende sayfaya tekrar yazdım ya saç düzleştirici bende kalsın diğer kazanana başka hediye yollayın bani kargo ile uğraştırmayın yada siz bana çanta seçin. sonrada gereksiz yere kargo bedeli karşılığında bana hediye yollayın ama bu da çok saçma kendime bilmediğim bir hediye alıp durduk yere masrafa gireceğim diye.
bakalım ne cevap gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…