Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

işten gelince paketim gelmişti alelacele çektim eklemek için :) yelkenlikiz çoooooooooooooooooooookkk teşekkür ederim canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam hedilerini çok beğendim notta da belirttiğin gibi kullanamayacaklarımı mutlaka kullanacak birilerine vericem hele el emeği olan hediyelerine bayıldım bittim anneciğin nur içinde yatsın bende seni çoooook seviyorum

bu avon varya tam .... töbe töbe emzikli emzikli beni günaha sokuyo
her sabah yaptığı yarışmasından 1 parfüm 4 tanede rimel kazandım parfüm geldi rimeller ortada yok
mail attım neymiş efendim yollamışlarda ben evde yokmuşum
birincisi yolladın diyelim çocuklarım ufak hasta etmemek için dışarı çıkmıyorum çıksamda onları götürmem mutlaka annem gelir bakar yani evde mutlaka biri olur
ikincisi yolladın diyelim birinde evde yoktum beşincisinde de mi evde yoktum
ne gezmeci garıymışımda haberim yok
ben ta başında dedim zaten bu avon bol keseden dağıtıyo var bunda bişey dedim
geçen seneki kazandıklarımı da yollamadı zaten ama şimdi uyandım tek tek mail atıyom tek tek söke söke yolluyolar
hediyesini yollamayacakları yarışma yapıyolar göz boyamacılar

buklecik güle güle kullan
yelkenlikız canım maşallah gönlün çok zenginmiş yüreğin kadar güzel bir hayat senin olsun inşallah...

Ellerine sağlık yelkenli kız daha ne olsun koskoca firmalardan daha cömert davranmışsın

banada göndermedi avon birde gliss...msj falan attım ama takan yok airwickte hergün yazdım ekimde kazandığımı dün yolladılar daha...

çook beğendim güle güle kullan hepsini yelkenlikız ında ellerine sağlık

ben bu ara pek bişi kazanamadım air wick geldi niveadan 3 ürün kazandım bide divandan cikolata o kadar. ama makalelerden epey bişi kazandım hediye yerine sayıyorum onları da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…