Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

teşekkürler kızlar yemeğe buyrun :))

deminde avivadan kazandığım 100 tl benzin çeki geldi.
dünkü yanlışlığın sonunda, çanta kazandığım sayfadan philips saç düzleştiricim oldu :)

ayy şimdide eşimin adına kablosuz klavye ve mouse kazadım :))

bugün şanslıyım maaşallah

şanslısın maşallah cnm klavye ve mouse nerden kazandın

Doğru Cevabı Gönderin, Kazanın!

YENİ YIL HEDİYENİZ ARNICA’DAN

Yarışmaya Katılmak İçin Yapmanız Gerekenler:

YARIŞMA SORUSU: En çok satılan ve ödüle doymayan su filtreli elektrikli süpürge BORA’nın üstün teknik özelliklerinden 5 tanesini yazınız.

1. Öncelikle eğer Arnica'nın buradaki Facebook sayfasının abonesi değilseniz, abone olmalısınız. Yani 'BEĞEN'melisiniz. Daha sonra bu yarışmayı Facebook’taki diğer arkadaşlarınızla paylaşmanız gerekiyor.

2. Yukarıdaki sorunun cevabını, Facebook’taki kullanıcı adınız (Profilinizde Arnica’nın sayfasını beğendiğinizi görebilmeliyiz) adınız soyadınız, yaşınız ve yaşadığınız il ile birlikte arnica.senur@gmail.com adresine mail olarak göndermelisiniz.

3. Yarışma sorumuzu tam olarak cevaplayıp gönderenler arasından 125. kişi SÜPÜRGEÇ Dik Elektrikli Süpürge, 450. Kişi ORBITAL MIX El Blender Seti, 675. Kişi ise VİOLET Şok Buharlı Ütü kazanacaktır.

4. Sorunun doğru cevabını, Arnica, ev temizliği, mutfak gereçleri, kişisel bakım, banyo, banyo gereçleri, ev gereçleri kurumsal web sitemizde bulabilirsiniz.

5. Yarışmaya katılmak için en geç 26 Aralık Çarşamba gecesi saat 24:00’e kadar maillerinizi gönderebilirsiniz.

6. Sorumuzun doğru yanıtı ve kazanan kişi 27 Aralık Perşembe Günü buradan duyurulacaktır.

7. Bir kişinin sadece bir kez mail gönderme hakkı vardır. Birden fazla mail gönderenler yarışma dışında kalırlar.

8. Bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nin izin ve denetim kapsamı dışında yapılmaktadır.

9. Bu kampanya hiçbir şekilde Facebook'un sponsorluğunda yapılmamaktadır, Facebook tarafından desteklenmemekte ya da düzenlenmemektedir ve Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır. Bilgilerinizi Facebook'a değil, Arnica’ya vermektesiniz.

10. Adres bilgilerini en geç bir hafta içerisinde göndermeyen kişi hakkını kaybeder. Yerine bir sonraki numaradaki yedek yarışmacı kazanmış sayılır.

Maya Takvimi söylentilerine inat, ne kadar şanslı olduğunuzu hatırlatalım istedik. :)

Kendinizi EN ŞANSLI hissettiğiniz anı bize yazıp, e-mail ile altinyildizclassics@brmagazacilik.com.tr adresine gönderin.

Yapacağımız çekilişle, 21 Aralık'a özel 21 kişiye Altınyıldız Classics gömlek hediye ediyoruz.

Katılım için Son Gün : 23 Aralık 2012 Pazar

tebrikler! Anında bankacılık ile anında derbi yarışmamız sonucunda digiturk play süper lig paketi kazandınız.

Twitten dm atmışlar bana

ne şanslı hatunsun ya... Iyi artık derbi maçlarını seyredersin :) iyi bak hafta sonu pazar günü büyük derbilerden var .. Gs-tb :) iyi seyirler.

merci kızlar doldurdum bakalımmmmmmm

güle güle kullan canım şansın bol olsun bundan sonrada. beğenmene sevindim.

buklecik güle güle kullan
yelkenlikız canım maşallah gönlün çok zenginmiş yüreğin kadar güzel bir hayat senin olsun inşallah...

sağol canım iltifat ediyorsun aminnn cümlemizin için aynı duaları diliyorum.

Ellerine sağlık yelkenli kız daha ne olsun koskoca firmalardan daha cömert davranmışsın

kız ben cömert davranmadım fırmalar cimri :))

bukleck kaç kişi taşıdı yukarı bunları

bence 1 kişi:) çünkü ben kargoya yuruyerek kucagımda goturdum :) ve götürürken kar yağıyordu :) ankaranın ilk karlı gunlerinden bırıydı

çook beğendim güle güle kullan hepsini yelkenlikız ında ellerine sağlık

darısı sızlerede ınsallah canım bıde banada :))

ne şanslı hatunsun ya... Iyi artık derbi maçlarını seyredersin :) iyi bak hafta sonu pazar günü büyük derbilerden var .. Gs-tb :) iyi seyirler.

merci kızlar doldurdum bakalımmmmmmm

sağolasın canımda digiturk yok bizde, akrabalardan birine veririm.ya öylesine ummadığım yarışmalardan kazanıyorum ama istediğim yarışmaları kazanamıyorum
:44:

sağolasın canımda digiturk yok bizde, akrabalardan birine veririm.ya öylesine ummadığım yarışmalardan kazanıyorum ama istediğim yarışmaları kazanamıyorum
:44:

cnm digitürk play internette izlemek için zaten.biz yıllık paket aldık netten tv ye takıp izliyoruz oh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…