ayy şimdide eşimin adına kablosuz klavye ve mouse kazadım :))
bugün şanslıyım maaşallah
teşekkürler kızlar yemeğe buyrun :))
deminde avivadan kazandığım 100 tl benzin çeki geldi.
dünkü yanlışlığın sonunda, çanta kazandığım sayfadan philips saç düzleştiricim oldu :)
ayy şimdide eşimin adına kablosuz klavye ve mouse kazadım :))
bugün şanslıyım maaşallah
Sevgili üyelerimiz, yarışmamız başlıyor! Sorumuza doğru cevap veren bir üyemiz, Todizoo Eğitici Şekilli Top kazanacak. Katılmak için hemen tıklayın!
Yeni yıl hediyen Kidycity
ya bugünkü kazanan benim ama işime yaramayacak hediye çeki sadece park yatak için mi geçerli acaba
tebrikler! Anında bankacılık ile anında derbi yarışmamız sonucunda digiturk play süper lig paketi kazandınız.
Twitten dm atmışlar bana
https://www.facebook.com/trendyol?fref=ts
esse'den sürpriz hediyeler kazanmak için yarışmamıza katılın! Esse butiğimizde toplamda kaç adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 100. Kişi görseldeki tencere setini, 200. Kişi ise görseldeki tava ve tahta altlığını kazanıyor, iyi şanslar :)
cevap 84
Eki Görüntüle 582452 Eki Görüntüle 582452 Eki Görüntüle 582453 Eki Görüntüle 582454 Eki Görüntüle 582455 Eki Görüntüle 582456 Eki Görüntüle 582457 Eki Görüntüle 582458 Eki Görüntüle 582459 Eki Görüntüle 582460 Eki Görüntüle 582461 Eki Görüntüle 582462 Eki Görüntüle 582463 Eki Görüntüle 582464 Eki Görüntüle 582465 Eki Görüntüle 582466 Eki Görüntüle 582467 Eki Görüntüle 582468
işten gelince paketim gelmişti alelacele çektim eklemek için :) yelkenlikiz çoooooooooooooooooooookkk teşekkür ederim canım benim nasıl mutlu oldum anlatamam hedilerini çok beğendim notta da belirttiğin gibi kullanamayacaklarımı mutlaka kullanacak birilerine vericem hele el emeği olan hediyelerine bayıldım bittim anneciğin nur içinde yatsın bende seni çoooook seviyorum
buklecik güle güle kullan
yelkenlikız canım maşallah gönlün çok zenginmiş yüreğin kadar güzel bir hayat senin olsun inşallah...
Ellerine sağlık yelkenli kız daha ne olsun koskoca firmalardan daha cömert davranmışsın
bukleck kaç kişi taşıdı yukarı bunları
çook beğendim güle güle kullan hepsini yelkenlikız ında ellerine sağlık
ne şanslı hatunsun ya... Iyi artık derbi maçlarını seyredersin :) iyi bak hafta sonu pazar günü büyük derbilerden var .. Gs-tb :) iyi seyirler.
merci kızlar doldurdum bakalımmmmmmm
sağolasın canımda digiturk yok bizde, akrabalardan birine veririm.ya öylesine ummadığım yarışmalardan kazanıyorum ama istediğim yarışmaları kazanamıyorum
:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?