kızlar twitterda MedyaEvent den kardeşim ipad kazandı, ama sevinemedim bi türlü, dün akşamda konuştuk burda, sizce güvenilirmi?
markaevent veiri umaruım hediyeleri ama çok gerçekçi değil gibi
sevinmeyelim o zamanbide adres felan istedi, pfff
Bugün size SenceBence - Kalabalklarn Gc Adna! 'dan bahsetmek istiyoruz.
"Kalabalıkların gücü adına" sloganıyla yayın hayatına başlayan SenceBence'de tüketim alışkanlıklarınızla ilgili soruları cevaplayarak ve size verilen görevleri yerine getirerek puanlar kazanabilir daha sonra kazandığınız puanlar ile Teknosa, D&R, Hepsiburada, Boyner, Mudo, Turkcell gibi birçok markanın hediye çeklerine ücretsiz sahip olabilirsiniz.
SenceBence - Kalabalklarn Gc Adna!
Değerli Müşterimiz,
İnternet sitemize başvuruda bulunarak kazandığınız Anew Clinical [A-F33] deneme ürünü hediyeniz
02 - 05 Ocak 2013 tarihleri arasında adresinize teslim edilecektir.
nail geldi
banada geldi aynısından ama anlamadım nerden kazandık
Aşk olsunnnnnnnnkız oglum doğdu öldumu dedın uzuldum canım neyse kızın olmus hemen pesıne. kotu bır komsuyumdur yanı suratsızlardan:) sevmem abuk sabuk ınsanlarla hasır nesır olmak zorunda olmaktan komsuluk deyıce cat kapı luzumsuz ınsanların gelmesı gelıyr aklıma son yıllarrda ondan sevemedım uzak durdum kımsenınde yanasası yok burda soguk nevala ankaranın soguk ınsanlarıtokat mı sevmem tokat yozgat amasya corum adamını ne bılım samsunluyum ama ıtıcı gelıyorlar ıyılerıyle karsılasamadım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?