şakasına takılıyorum ya yelkenliablada güzel oldu ama hehee
Aynen herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbbim aama çok seviyoruz birbirimizi hayırsızsada hayırlısına çevirsin aminnnnnnn
:O işler güçlerrrr:) hadi hayırlısı canım ben işssizim kız atama bekliyorum kpss den
canım bende ev arıyorum yakınlarda tasınma planımız var zor valla ısınmayana evde
az bakıp kaçıcam ben de :) yılbaşından sonra bakalım artık.
allah gönlüne göre versin, hemencik atan inşallah.
Nurcan'cım yumoş için bir şey demiştin unuttum onu ben ya, onu yine haberleşelim. :)
ayyyy işte bende bekarım 20 yaşındayım
sevgilim var tanışmamızın 4,5 senesini doldurduk dün.İyi hoş geçinip gidiyoruz nolsun:119:
2 çocuk 4 değil yanlış anlaşılma olmasın :) allah isteyen herkese nasip etsin real bebek paketi veriyo 100 kişiye
aman aman askerliğini yapsın benim erkek kardeşim dinlemedi bizi gelin 6 aylık hamile kardeşim bebek doğacak askere gidecek berbat bi durumyelkenliabla
ilk çıktığım çok aşırıda seviyorum, bende onun ilk çıktığı sayılırım yani öyle.
ee ikimizde yaşıtız okul falan derken şimdide para biriktirmesi askerliği yapması lazım o yüzden zamana ihtiyac var
ne demiştim canım ben unutkanımdır konuşalım adınızı bile unutuyom kız daha adını ve kikini karşılaştırabildiğim anca 2 kişi var :))))))))az bakıp kaçıcam ben de :) yılbaşından sonra bakalım artık.
allah gönlüne göre versin, hemencik atan inşallah.
Nurcan'cım yumoş için bir şey demiştin unuttum onu ben ya, onu yine haberleşelim. :)
arkadaşlar bu kupa veren bir araba markası vardı nereydi o linki bulamadım hiç ses yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?