Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şakasına takılıyorum ya yelkenliablada güzel oldu ama hehee
Aynen herşeyin hayırlısını nasip etsin Rabbbim aama çok seviyoruz birbirimizi hayırsızsada hayırlısına çevirsin aminnnnnnn

amin canım amin hayırlısı olsun senın ıcın

SenceBence - Kalabalklarn Gc Adna! katıldım bende guzel sorular sormuslar sevdım

:O işler güçlerrrr:) hadi hayırlısı canım ben işssizim kız atama bekliyorum kpss den

canım bende ev arıyorum yakınlarda tasınma planımız var zor valla ısınmayana evde

az bakıp kaçıcam ben de :) yılbaşından sonra bakalım artık.

allah gönlüne göre versin, hemencik atan inşallah.

Nurcan'cım yumoş için bir şey demiştin unuttum onu ben ya, onu yine haberleşelim. :)

uyumadım basım agrıdı bacım:) :)))) hayırlısı ccanım çokkkk istiyorum özelde çalışılmıyordenedim olmuyor yani bekliyoruz bakalım dua edin benım ıcın

yumoş için oynıcanmı bende 39 den fazla yapamadım sınır oldum cokda vakıt yıyor bıraktım

Twitter da Estee Lauder Turkiye nin yarismasi var cepten link yazamiyorum. On gun boyunca verilen kelimeleri birlestirerek hediyeyi kazanma sansi yakala

ayyyy işte bende bekarım 20 yaşındayım
sevgilim var tanışmamızın 4,5 senesini doldurduk dün.İyi hoş geçinip gidiyoruz nolsun :119:

2 çocuk 4 değil yanlış anlaşılma olmasın :) allah isteyen herkese nasip etsin real bebek paketi veriyo 100 kişiye

ay kızlar beni sıpa uyandı dahada uyumadın özür dilerim pat diye çıktım heralde diş çıkaracak bütün gece ağzını çekiştirdi

aman aman askerliğini yapsın benim erkek kardeşim dinlemedi bizi gelin 6 aylık hamile kardeşim bebek doğacak askere gidecek berbat bi durum (((((((hayırsızsa zaten her türlü hayırsızdır şimdide evlensen bi hayrı olmaz gerçi uzayınca beklentiler artıyor ondan evlilikte sıkıntı oluyor ama uzun süre çıkıp evlenen ve mutlu olanda var beklentilerini yüksek tutma yeter evlilik sevgililik gibi değil
ne demiştim canım ben unutkanımdır konuşalım adınızı bile unutuyom kız daha adını ve kikini karşılaştırabildiğim anca 2 kişi var :))))))))
arkadaşlar bu kupa veren bir araba markası vardı nereydi o linki bulamadım hiç ses yokkkk

canım o açıklandı ama şuan liknini bulamadım kızlar bilir belki mersedes veriyodu sanıtrım

günaydın kızlarr cumanız mübarek olsun

dün akşam kontescenin da bahsetttiği kitap yarışmasından kazandım

akşam baya sohbet olmuş ben giremiyorum akşamları eşim pc yi kapıyo arada yarışmalara bakmak için zor alıyorum elinden.bide masaüstü var ama2 sayfayı aynı anda zor açıyon o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…