Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İyi akşamlar kızlar benim gibi süper hediye uygulamasını açamayan var mı? %60 larda falan takılıyo kalıyo anlamadım :26:

bu uygulamalı oyunları bende açamıyorum. açtığımda ekranım küçücük oluyo.
gecenlerde niye olduğunu hatırlayamadım ama - ctrl yapmıştım bundan beri düzelmedi.

bu uygulamalı oyunları bende açamıyorum. açtığımda ekranım küçücük oluyo.
gecenlerde niye olduğunu hatırlayamadım ama - ctrl yapmıştım bundan beri düzelmedi.

Ben normalde açabiliyodum uygulamaları ama bu sorun çıkardı niyeyse ve an itibariyle pes ettim Sende flash player falan mı yüklü değil acaba ondandır belki :26:

ya arkadaşlar şu superonline oyunun oynuyodum üç tane kırmızı kutu aldım ve hediye yükleniyor dedi sayfa dondu sayfanın resmini mesaj attım bakalım ilgileneceklermi hediye mi kazanmış oldum şimdi anlamadım

arkadaşlar bir araba markası kupa veriyordu hatırlayan varsa bana linkini verebilirmi sonuçlara bakacam ama bir türlü bulamadım

valla umarım kazanmışsındır ama altta kazandığım hediyler var kardan adamın yanında kırmızıyla yazılmış bi ordan bak istersen. genelde 3 hak çıkıyo şimdiye kadar 10 kere 3ünü tutturdum ama hep 3 hak çıktı

umarım :)) sanmıyorum ama

Aşk olsunnnnnnnn
Allah'ıma bin şükür yozgatlıyım malesefki eşimde tokatlı
tokat ve çorum konusunda katım katım katıldım sana ama memleketimde insanıda iyidir bee

yozgatlısın demek bende 3 yıl kaldım çekerekte,,ben çok sevdim yozgatlıları çok cana yakın iş bitirici saygılı insanlar kendi memleketimde görmedim doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…