link versene canım çoğunuzu tam tanımıyorumarkadaşlar erikliye bende katıldım ve adını bildiğim arkadaşlara oy verdim. bende beklerim bilginiz olsun
arkadaşlar bari şu süperonlayın anlatın heç bişi anlamadım aynı kutuları falanmı yakalayacaz acep
iyi geceler kızlar
durunun oyunundan 76600 yaptım sizlerin puanları nasıl
öf yaaaaa gene premium üyelik çıktı uçak bileti çıksaydı olurdu ablamı görmeye giderdim bodruma puahahhahah nerde bende o şansson hakkım kaldı herkez 3 hediye kazanabiliyo((((((( nolur uçak bileti olsun
öf yaaaaa gene premium üyelik çıktı uçak bileti çıksaydı olurdu ablamı görmeye giderdim bodruma puahahhahah nerde bende o şansson hakkım kaldı herkez 3 hediye kazanabiliyo((((((( nolur uçak bileti olsun
alması artık kolay geliyoda hediyeler bi işe yaramıyonasıl alabildin canım ya ben sallıyorum karavana..
bende kazandığım şu 25 tl yi nasıl kullanıcağı bi türlü anlamadım ne zor işmiş yada gece gece kafam basmıyo:)
nasıl alabildin canım ya ben sallıyorum karavana..
inan ben bunu oynamam ama belki uçak bileti çıkar diye oynuyom 75 tane bilet birtanesi belki mucize olur beni bulur dedim ama 2 hakkım bitti 3. ödülüde 25 arkadaşım oynamazsa ödülü vermiyo
oyunu herkes oynuyo 25 tane arkadaşın muhakak oynuyodur zaten
MODA*-*C&A sayfanın altında ödüllü test var.am c&a faturası gerekli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?