Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlar bari şu süperonlayın anlatın heç bişi anlamadım aynı kutuları falanmı yakalayacaz acep

kızlar süper onlından 1 aylık fizy üyeliği kazandım ama ben müzük dinlemem premium üyelik felan diyo butip sitelere takılıyosanız kod verim

öf yaaaaa gene premium üyelik çıktı uçak bileti çıksaydı olurdu ablamı görmeye giderdim bodruma puahahhahah nerde bende o şansson hakkım kaldı herkez 3 hediye kazanabiliyo ((((((( nolur uçak bileti olsun

öf yaaaaa gene premium üyelik çıktı uçak bileti çıksaydı olurdu ablamı görmeye giderdim bodruma puahahhahah nerde bende o şansson hakkım kaldı herkez 3 hediye kazanabiliyo ((((((( nolur uçak bileti olsun

nasıl alabildin canım ya ben sallıyorum karavana..

bende kazandığım şu 25 tl yi nasıl kullanıcağı bi türlü anlamadım ne zor işmiş yada gece gece kafam basmıyo:)

nasıl alabildin canım ya ben sallıyorum karavana..
alması artık kolay geliyoda hediyeler bi işe yaramıyo ((((((((( canım sayaçı mümkün olduğunca sabit tutmaya çalış rasgele yerine aynı kutulara yada kırmızı işaretli kutular var onlara yönler o kutular joker her kutunun rengine uyuyo eeğer o kutudan 3 toplarsan büyük ödül diyo ama ben onu yapamadım tabi daha :)))

bende kazandığım şu 25 tl yi nasıl kullanıcağı bi türlü anlamadım ne zor işmiş yada gece gece kafam basmıyo:)

inan ben bunu oynamam ama belki uçak bileti çıkar diye oynuyom 75 tane bilet birtanesi belki mucize olur beni bulur dedim ama 2 hakkım bitti 3. ödülüde 25 arkadaşım oynamazsa ödülü vermiyo

anne lütfende 100 lira üstü 20 lira çek veriyo bebek bezleri için çok uygun kargoda bedava oluyo..kod day20

Ben kaçayım artık sinirimi bozdu bunlar napim ben premium üyeliği öf oynamıcam bişi yatım bari kız uyanmadan azcık uyurum belkim herkeze hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…