Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Güneş Sigorta
Bugün saat 15.00'da Twitter'da paylaşacağımız tweeti, 16:00'a kadar RT edenler arasından 5 şanslı kişi Kışlık Oto Bakım ve Koruma Seti kazanacak! Bizi Twitter'da takip etmek için; https://twitter.com/GunesSigorta

pentiden çorabı gelmeyen var mı benim gelmedi

canm banada gelmedı gelır heralda dagdayız ya gec gelır ankaraya

cnmsın sartını yırım senın 100 kadar hak yaptım yeter mı :)))) atarım bılgılerı muahh :)) ne zaman ıstersen ben gırdıkce hak topluyorum oyuna tılt oldum ısın cokmus verde bebene bız bakalım hahaha :))))

KIZLAR BEN DAHA FAZLA BUGUNE DEVAM EDEMICEM SANIRIM YATMALIYIM YARISMALRIN CANI CEHENNEME kazanırsam yınede haber edın :)

hepınızı :18::18::18::26::26: öpüyorum :) ıyı geceler bana ıyı gunler sıze:)

ahahaha eşim aradı şimdi markafoniden şu hayat su yarışmasından kazandığım 100 tl lik çekle bot almıştık eşime bugün giydi işe gitti herkes nasıl kazanlıyo bu çekler faln diye soruyomuş akşamda süper hediyeden kazanmıştım ya çek eşim onu soruyo nasıl kazanılıyo arkadaşlar merak etti diye

pentim dun geldi, gelmez olaydı ben o yeşili nerde nasıl giyeyim, ikinci kazandıgım beyeazyada maviydi keske onu gönderselerdi
kızlar money club nerde olacak bilen yada tahmin eden varmı, nerde beklesem

Son düzenleme:
Yılbaşına sayılı gün kaldı! Peki Pastel ile geri sayıma hazır mısın? Yılbaşına kadar her gün bir soru, bir kazanan! Twitter'da soracağımız soruya doğru cevap ver, şanslı kişi ol, harika ürünlerden oluşan yılbaşı hediyesini kazan! Takipte kalın, ilk sorumuz birazdan geliyor! #pastelilegerisayım

https://twitter.com/PASTELCOSMETICS

Son düzenleme:
kızlar o saniye bastım money club, yuzde yuz bitmiştide zaten diğerinede bas bas a tane gözüküyor ama basınca bitmiş yazıyor, en son yuzde elli acıldıda ona kayıt aldı.. bu nasıl iş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…