Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

joeyfun tebrikler valla hızına yetişemiyorum tam önce ben paylaşiim diyorum sen paylaşmış oluyosun artık kendimi yormiim bari paylaşımların ve cevapların için teşekkürler

ZenPlus bedava ayakkabı dağıtmaya devam ediyor. Yeni kampanyamızla tekrar karşınızdayız! Yapmanız gerekenler çok basit.

1- ZenPlus.com.tr adresine gidin.
2- Hayalinizdeki bir ürünü seçin.
3- Seçtiğiniz ürünün fotoğrafına tıklayın ve yorumlar kısmına "Niçin sizin olması gerektiği" ile ilgili yorum yapın.

Kampanyamız 31 Aralık 2012 saat : 11:00'da son bulacaktır. Yorum yapan üyelerimiz arasında yapılacak çekilişte 2 talihli kişi yorum yapmış olduğu ürünü kazanacaklardır.

ZenPlus kazandırmaya devam edecektir. Bol şanslar.

tamam canım beklerım senı burdan bırı yazdı oynarım dedı ama bıde sart verdı:) neyse sen yaparsın yarın ben sana hak bırıktırıyorum neyse bahtımıza cıkar

kızlarrrrr superonlıne da haklar bırıktı ıyıce yapabılıyorum dıyen yokmu cok denedım olmuyorr beceremıyorum yardım edecek yokmuuuuuuu:)

gülüm şartım şurtıum var benimde ne çıkacağını garanti edemiyom he he h e gerçi dün bişi denedim gelinimize 2 çek kazandım :))))))))
akşam oynıcam ben sana bekle kız azcık senle esmeristi bide bi arkadaş daha bilgilertini yazacak face adresime bilgilerinizi yollayın kız uyuyuncada öğlen 2 gibi felan yaparım blki :))))))uyursa :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…