Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Öğrenmeyi ve paylaşmayı seven kadınların buluşma noktası olan OMO Kadınlar Kulübü uygulamamızda yeni dönem 2 Ocak 2013 tarihinde başlayacaktır. Yeni dönemde herkese bol şans diliyoruz! :) http://bit.ly/OMOKadinlarKulubu

:81::81::81::81:

penti çoraplarım geldi, M beden ama, lila ve fıstık yeşiliiii

süper haber gecen ay takıldı kazanamadım.ins bu ay olur .omolar bitmeden yenisini almak lazım.annem cok memnun.

kızlar takıp etmekten mıdem bulandıı öğğğğ kamp lara ara verıyorum adımı gorursenız bı :) mesaj patlatın offf yanı basım agrıdı fenayım yetısemıyorum kazanalara tebrıkler hepinizi

süper haber gecen ay takıldı kazanamadım.ins bu ay olur .omolar bitmeden yenisini almak lazım.annem cok memnun.

bu bana biraz karışık geldi.. çok anlamadım,gerçi çokta incelemedim.. kapattım

şu penti'yi hiç göremedim ben yav,herkes kazanmış

ayyy başım döndü hangi yarışmaydı omuydu bumuydu paylaştımmı beğendimmi RT ettimmi oynadımmı bayılmak üzereyim allahımm sana geliyorum.. enaaaaaaammmm...............

ayyy başım döndü hangi yarışmaydı omuydu bumuydu paylaştımmı beğendimmi RT ettimmi oynadımmı bayılmak üzereyim allahımm sana geliyorum.. enaaaaaaammmm...............

bazılarını kazanmış olsam da haberim olmucak vallaaaa, unuttum gitti..ne görsem atladım

çift kişilik sinema bileti Tebrikler, kazandınız! 29 Aralık - 3 Ocak tarihleri arasında, "Aşk" filmini Beyoğlu Sineması'nda filmi izleyebilirsiniz.

Kayıt işleminiz için, bize ad ve soyad bilginizi vermenizi rica ederiz.

Allah'ımmmmmmmmmmmm herkes Penti'den bahsediyooooooo... Bende istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…