Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam pepsi kodunuz var mi.

hediye olarak limango 20 tl iceren hesap verebilirim yerine.

bayanlar ben migrosta turkcell hazir karta tasidim telefonumu 40 money hediye ettiler. simdi bi de faturaliya tasirsam 50 money hediye ederler mi bilgisi olan var mi?

turkcelle bağlan hayataaaa

anaaaaammmmm gerçekten harika ötesi bişeymiş buuuuuuuuuuuu bayıldım yaaaaaaaaaaaaaaaa... sen söylediğin an bende yükledim resim,kabul ettiler ama inş kampanya bitmemiştirrrrrrrrrrrrrrr

Merhaba, içeceklerle ilgili yeni araştırma projemiz başladı… Üstelik katılan her 10 kişiden birine 30 TL değerinde hediye çeki gönderiyoruz. Aşağıdaki linke tıklayarak araştırmamıza kolayca erişebilirsiniz. Linki paylaşarak daha çok kişiye ulaşmamızı, böylece sürekli yeni proje yapabilmemizi sağlayan tüm Fikirsensincilere de ayrıca teşekkürler. Herkese bol şanslar…

İçecek Araştırması | Fikir Sensin!

Ülker Ducros Baharatları kazanma şansınız yepyeni bir soruyla devam ediyor!

Hanımlar! Mutlu anlarla dolu, eğlenceli bir gün yaşamaya ne dersiniz? Sorumuzu doğru cevaplayanlar arasından yapılacak çekilişle her hafta belirlenecek 30 kişiye, 16 Ocak Ülker Sports Arena'da yapılacak Ülker Kadınlar Matinesi davetiyesi Ülker Ducros'tan hediye! http://on.fb.me/hediyelisoru

Ayrıca belirli noktalarda 15 TL'lik Ülker alışverişi yaparak da anında 2 adet bilet kazanabilirsiniz! Detaylı bilgi için: Ülker'den Kadınlara Özel Eğlence Dolu Bir Gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…