Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

selam kızlar canderelim geldi acaip tatlı süper bişi :1:

bide rexona mini roll-on geldi ama 100 vardır heralde kuruluk testi yollamışlar.dağıtırım çoluğa çocuğa meraklı buradaki çocuklar
:66:

dekoratif aynalardan vermiyolar.hani şu 75 arkadaşa beğendir varya.ortak arkadaşlar beğenmişmiş neden ama ya herkes öyle yapıyo ne saçma iş

"Heavy Metal" kelimesi ilk olarak Steppenwolf'un 1968 tarihli 'Born To Be Wild" şarkısının sözlerinde kullanılmıştır.Grubun kendi adını taşıyan ilk albümünde bulunan bu şarkı efsanevi "Easy Rider" filminin soundtrack'inde yer alması sayesinde geniş kitlelere ulaştı.Daha sonra müzik tarzının adı oldu.

kızlar face de görüdüğüm tüm yarışma ve paylaşımlara destek veriyorum... davet, rica beklemeden... lütfen sizde benim sayfamda favorinin evlilik hediyem ve pırlanta kazan linklerine tıklayıp destek olun... sedef ünal (fangolina)...

haribom geldiiiiiiiiiiiiiii :52:

ama çok sevinmiyim eşim hemen hepsine el koydu :68:

sadece bir paket ama olsun...

bu arada merak edenlere ; kargo ücreti ödemedim...

haribom geldiiiiiiiiiiiiiii :52:

ama çok sevinmiyim eşim hemen hepsine el koydu :68:

sadece bir paket ama olsun...

bu arada merak edenlere ; kargo ücreti ödemedim...

afiyet olsun :))))sadece bir paket haaaaa :( bana 2 koli gelmişti oy oy eksi günler hehehe :) artık pintileşmişlre en azından kargo ödememişin ya insan 3 paket yapar en azındaın ne o öle 1 paket şaka gibi:96:

:65: Olsun 1 ay sonra olsun kazandım ya , kırdım şeytanın bacağını:52::52:

Peki bir soru daha Nivea mum olayı bugün son mu? Katılayım dedim ama pastanın altında 0 gün yazıyor.??

bu gece sonmuş...çok şükür bitti...uzun süreli yarışmaları hiç sevmiyorum...:33::33::33::33::33::33:

Selam mıllet facede benı ekleyen herkesı kabul ettım lutfen gonderdıgım davetlerı kabul edın olur mu:))

bu arada gecen hafta glıss lerım geldı haber veren arkadasa cok tesekkurler...

Back
X