Sayfa 691 de özgmm resmini koymuştu bak istersen...
yardımın için teşekkürler harikasın buraları kaçırmışım iiyi geceler...........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayfa 691 de özgmm resmini koymuştu bak istersen...
Ne yazdında kazandın canımmmmmmmmmmm????????Bizede ipucu verin gari yaaa((Sölüyorum o kadar kimse tınlamıyor
(
kızlar ben canderelin formu doldururken isim-soyismimi değiştiremedim faceteki ismi çekti form üstünde oynama yapamadım siz değiştirebildinizmi benim gerçek ismim değil face adresim sorun olurmu kargo geldiğinde???
yaşadığın şehre ve yurt içi kargo görevlisini tanımana bağlı...
yut içi ile geliyor bana geldi bu sabah... kendi adımla katıldım aslında ama başka isim olsada sorun çıkmazdı...
bayanlar sizde benim gibi hergün neye girceğinizi unutuyormusunuz? her sabah nelere katıldığımızı paylaşsakda bişileri unutmasak nasıl olur
ben yazayım
rexona,arkomen,wenice ve arte home store :) birde sorru cevaplıyorduk 2 tane onları bulamadım
bayanlar sizde benim gibi hergün neye girceğinizi unutuyormusunuz? her sabah nelere katıldığımızı paylaşsakda bişileri unutmasak nasıl olur
ben yazayım
rexona,arkomen,wenice ve arte home store :) birde sorru cevaplıyorduk 2 tane onları bulamadım
eklendin tatlımm[/QUOT
Teşekkür ederim canım![]()
signali açamıyorumSignal, Acıbadem Sağlık Testi, Vision var...
art home store' a nasıl katılabiliyoruz bulamadım ben??
yada direk foto ile. sorayım bunlardan hangisi geldi acaba ???????Eki Görüntüle 224639 Eki Görüntüle 224645