danino kit hangi kargoyla geliyor bilen varmıııı
kızlar birşey soracağım ben annem adına yedigünden kazanmışım iletişim bilgilerini istiyorlar.
Sadece kod yolluyorlar değilmi yani annem gitmiyorsa ben yada bir başkası gidebilir.
Kitap Kaynağı
Yağmur Dergisinin bu sene 5.sini düzenlediği Hikâye Yarışmasına hikayelerinizi gönderebilirsiniz.
Konu : Serbest
Son Katılım Tarihi: 1 Mart 2013
Jüri Üyeleri
Cemal SAKAR
Cihan AKTAŞ
Necip TOSUN
Recep Şükrü GÜNGÖR
Şemsettin YAPAR
Ödüller
Birincilik: も 2.500
İkincilik: も 1.500
Üçüncülük: も 1.000
Mansiyon: も 500 (3 kişiye)
Ayrıntılı bilgi için: Yağmur Dergisi
tam benlik !
Kitap Kaynağı
Yağmur Dergisinin bu sene 5.sini düzenlediği Hikâye Yarışmasına hikayelerinizi gönderebilirsiniz.
Konu : Serbest
Son Katılım Tarihi: 1 Mart 2013
Jüri Üyeleri
Cemal SAKAR
Cihan AKTAŞ
Necip TOSUN
Recep Şükrü GÜNGÖR
Şemsettin YAPAR
Ödüller
Birincilik: も 2.500
İkincilik: も 1.500
Üçüncülük: も 1.000
Mansiyon: も 500 (3 kişiye)
Ayrıntılı bilgi için: Yağmur Dergisi
tam benlik !
7cokgec çağrı merkezini ara cnm..yazmam farz oldu MNG için benim 200 tl çek bekliyordum diper arkadaşlara gelmiş benim gelmedi twiitterdan msj attım ismimle teslim alınmış görünüyor 2 gün defalarca telefon aradım çekleri gönderen ajansı bile buldum onu da defalarca aradım. Çek teslim alınmış görünüyor üstelik evdeydim bütün gün teslim aldığımı söyledikleri gün..karşı taraf göndermemiştir, komşuya bırakılmıştır vs dendi.
Peşini bırakmadım en sonunda çek tutarını ödeyelim dendi bu yapılmaz ama şikayetinizi geri alın diye kargocular geldi abla bizden kesecekler kapının altından zarf atmışız hatırlamıyoruz kime diye.
Çok üzüldüm çok zor durumda kaldım o çekte 2 aylık bir çalışmam vardı internette onun karşılığıydı hepsini aldım ama burnumdan geldi, içim ezildi ama benim de çocuklarım var ihtiyacım vardı.
7cokgec kullanıcısından alıntı
halleyler geldi mng kargoyla kutuda 36 adet yazıyor ama 28 tane çıktı kolı gelişigüzel paketlenmiş ama paketi açtığımda arka kısmın kartonun bir kısmı açıktı ve içinden 8tane alınmış gibi 36 tane koyulduysa?? haleyden değilde mng kargodan şüpheneliyorum dünde bir kargom yırtık geldi şubeyi aradım soyledım çözüm olmassa çağrı merkezını arayıp şıkayet edıcem işlerini duzgun yapsınlar arkadaşlar sizinde eksik gelırse mng kargoya sorun kimseyi suçlamak istemiyorum ama yürütüyorlarmı ne ??..
bence canım direkt çagrı merkezini ara, benim kargoyla bir sorunum olunca ilk orayı arıyorum çünkü çözüm asla getirenlerde olmuyor.. zaten onlarda bilirler içinde nekadar oldugunu, yani kargocuysa bilecek ne tasıdıgını
evet kod geliyo sadece isteyen kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?