Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

CANLAR HEPINIZI ÇOOOKK ÖPÜYORUM VE MUTLU YILLAR DİLİYORUM AKŞAMA ARKADAŞA GİDİCEZ MUTFAKTA HAZIRLIK YAPCAM FALAN BUGUN BENDEN HAYIR YOK:)

HEPİNİZE HEPİMİZE MUTLU YILLAR DİLİYORUM UMARIM DİLEKLERİMİZ GÖNLÜMÜZCE OLUR SAĞLIK SIHHAT MUTLULUK HUZUR YETECEK KADAR PARA HAYATIMIZDAN EKSİK OLMAZ VE ŞANS VE GÜZEL KAMPANYALARDA YAKAMIZDAN DÜŞMESİN

SEVGİLER MUUAHHHHHHHH

eti kazandıran tweette bi türlü paylaşamıyorum hastag eksik deyip duruyo anlamdım gtti

canım hastagdan sonra bıraz bosluk bırak kabul etmeyınce oluyor yanı bosluk mevzu nedense banada oldu oyle gectı

2013 hepimize boll şans huzur ve sağlık ile gelsinnnnn, herkese iyi senelerrr

hayallerin gerçek olacağıııııııı

asla nazar değmeyeceğiiiiiii
ağlasak bile mutluluktan olacağıııııııı
şen şakrak bi yıl olsun

kızlar polo clup diye bi yerden mesaj geldi telefonuma kod vermiş hediyenizi en yakın mağazadan alabilirsniz diyo ama anlamadım ki neydi bu neye katılmıştık
hadi onu geçtim polo ne ya

kızlar polo clup diye bi yerden mesaj geldi telefonuma kod vermiş hediyenizi en yakın mağazadan alabilirsniz diyo ama anlamadım ki neydi bu neye katılmıştık
hadi onu geçtim polo ne ya

kız bildiğin polo markası var ya giyim.. o işte bak...

oyyy livaturkuvazdan digital albüm kazanmıştım 1 aydır yollamıyolardı telefon açtım hemen yolluyolarmış yuppiii

oyyy livaturkuvazdan digital albüm kazanmıştım 1 aydır yollamıyolardı telefon açtım hemen yolluyolarmış yuppiii

vaaaavvv tebrikler..güle güle kullanasın
ayrıca ne kadar şanslısın ben daha siftah bile yapamadım

emin olamadım işte bi de hediye çeki mi indirim çeki mi anlamadım ya ben buna katıldığımı bile hatırlamıyom

insan aklında tutamaz kiiii çok kampanya oluyo,biyere yazmak lazım şuna şuna katıldım diye..
belki takip edemediklerim vardır heee,bende siftahım bile yok diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…