kızlar deniz ajanstan bi zarf falan gelen oldumu size
ne geliyor bileniniz var mıı:26::44:
ben hediyeeyi bile görmeden rt yaptım
şansa çıkmışım
annemler izin vermezki
kendimi nerden atiyimm
çift kişilik bu gece yalın konseri kazandım ve gidemicem
kızlar ya hepinize masallah beni yanlıs anlamayın lutfen canlarım
ama ben neden hiç birsey kazanamıyorum acaba
acaba yanlış yaptığımız bişey mi var ? :44:
benimde daha bitane bişey bile kazanmışlığım yok
Arkadaşlar limango çekim var tel onaylı .Bi arkadaşa verecektim ama kk ya girmedi şimdiye kadar.Ve bugün kullanım süresi son..Kullanmak isteyen varsa verebilirim.Özellikle pufpuff arkadaşım ihtiyacın varsa sana veriyim..Bugünü boş geçmemiş olursunYAda fazla bişey kazanmayan arkadaşlara
Umutsuz olmayın bende ilk başlarda hiçbirşey kazanamıyordum sonra sonra kazanmaya başladım. Çok sık takip etmek gerekiyor. Zaten burda sürekli paylaşılıoruz yarışmaları çekilişleri. Kazanacaksınız emin olun pes etmek yok:)
ulkerin yarışmalarından birinden ödül falan kazandıysan odur. ülkerle çalışan bir ajans.
banada daha önce 1-kombine kazandığımda 2- ipad kazananlarda yedekteyken gelmişti.
kesin ülkerin bişeyidir
hehehe aaay canım çok teşekkürler..belli bi miktar alışveriş şart mı peki?alt limit kaç? yoksa direk (atıyorum 100 tl'lik) bedava kupon gibi mi?çünkü alt limit varsa şimdi durduk yere alışveriş yapmiyim
hehehe aaay canım çok teşekkürler..belli bi miktar alışveriş şart mı peki?alt limit kaç? yoksa direk (atıyorum 100 tl'lik) bedava kupon gibi mi?çünkü alt limit varsa şimdi durduk yere alışveriş yapmiyim
pufpuff kız seni görünce aklıma o malum yarışma geliyoraçıklanmadı dimi daha
tühhhh :26: gidebilseydin keske
kızz hemde suada da delimisinn senn al sevgilini kaçç gitt
Alt limit yok cnm çek 20 tl ..20 tl lik bişey alırsan sadece 6.95 kargo ödüyosun..
iyice meraklandım bak şimdiiismini söylememiş olmandan ötürü alkışlıyorum seni şekerim
yok açıklanmadı daha,2 gündür kazananlar çok yakında yazıyo :18:
hımmm anladım canım ok..
baktım şimdi üstten bi limango'ya siteye..gözüme bişey çarpmadıamaaaaa beni düşündüğün için,söylediğin için çok içten teşekkür ederim
Ülker - Ülker Metro Enerjinin Peşinde Kampanyası - Çekiliş Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
anammmmmmmmmm yedek kişiymişimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?