Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

limango kodu olan arkadas verdi birine sanırım, mesajıma cvp gelmediğine göre. ben bosuna bakmıyım ozaman limangoya

Anam telden girmek ne zormus yaa ..simdi otobusteyim iki saat baglanmasini bekliyodum..canim veririm tabi niye vermiyim..ama mesaj gondermiyo tel nasil yapsakki..

Anam telden girmek ne zormus yaa ..simdi otobusteyim iki saat baglanmasini bekliyodum..canim veririm tabi niye vermiyim..ama mesaj gondermiyo tel nasil yapsakki..
inanmıyorumm bende tuhhhh diyodum, verirsen cok sevinirim telefonumu yolladım özelle ama baglanamazsan yine sorun degil düşünmüssün buraya kadar girmeye calısmıssın, Allah da kazandıklarını cok etsin düşüncenden dolayı

Sagol cnm hepimiz kazanalim ins.sorun olursa bildir cnm.

Suada'daki muhteşem Yalın konseri için çift kişilik davetiye kazandım. Bu gece. Ben gitmiyorum gitmek isteyen varsa adınızı söleyin isminiz yazdırcam. (;

kızlar hediyemo 50 puan kazandım markafoni kalkmış nr alıyım sizce sanslı kadın lidyana fln nasıl hıc bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar çok acill yardım lütfen süperonline da kilidi açmak için süper hediye oynayan en az 25 arkadaşın olmalı diyor beni eklemek isteyen varsa msj atabilirmi

peki hediyemo 50 hediye puanı nasıl kullanılıyor ve değeri ne kadar bilen birisi yazarsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…