limango kodu olan arkadas verdi birine sanırım, mesajıma cvp gelmediğine göre. ben bosuna bakmıyım ozaman limangoya
inanmıyorumm bende tuhhhh diyodum, verirsen cok sevinirim telefonumu yolladım özelle ama baglanamazsan yine sorun degil düşünmüssün buraya kadar girmeye calısmıssın, Allah da kazandıklarını cok etsin düşüncenden dolayıAnam telden girmek ne zormus yaa ..simdi otobusteyim iki saat baglanmasini bekliyodum..canim veririm tabi niye vermiyim..ama mesaj gondermiyo tel nasil yapsakki..
inanmıyorumm bende tuhhhh diyodum, verirsen cok sevinirim telefonumu yolladım özelle ama baglanamazsan yine sorun degil düşünmüssün buraya kadar girmeye calısmıssın, Allah da kazandıklarını cok etsin düşüncenden dolayı
metrodan cnm ya arkadaş paylaşmasa görmücem başvuru numarası yazıyor orayımı arayım
kızlar hediyemo 50 puan kazandım markafoni kalkmış nr alıyım sizce sanslı kadın lidyana fln nasıl hıc bilmiyorum
Suada'daki muhteşem Yalın konseri için çift kişilik davetiye kazandım. Bu gece. Ben gitmiyorum gitmek isteyen varsa adınızı söleyin isminiz yazdırcam. (;
evdenemoda sonuçları
https://www.evdenemoda.com/sayfa/13/duyurular.html
bi blogdan hediye kazandımmm sanırım ayakkabı kazandımmmm ayyyy tam bilmiyorummmmmmm
kızlar çok acill yardım lütfen süperonline da kilidi açmak için süper hediye oynayan en az 25 arkadaşın olmalı diyor beni eklemek isteyen varsa msj atabilirmi
Sagol cnm hepimiz kazanalim ins.sorun olursa bildir cnm.
bende markafoni var canım, mudo alırsan değiş yaparım seninle
kazanmisim yarismayi paylasan arkadasa da sonuclari paylasan arkadasa da tesekkür ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?