Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar Money yap kazanı isterseniz oynarım %100 aldıracak dereceyi yaparım büyük ihtimalle siz gönderin yapayım hepimiz kazanalım
benden daha iyisini yapanlardan biri çıktı meydanaaa :)) gönlü bol olana Allah daha çoğunu gönderirmiş ellerine sağlık cnm .. ben bu yap kazan ı sevmedim altı üstü 6-7 liralık şey nedir yani 1 hafta da bekletiyorlar vs Migros artık pinti oldu

Üsküdar Belediyesi ‏@uskudarbld
YARIŞMA / Birazdan Soracağımız Soruyu İlk Doğru Bilen Bir Takipçimize Kahve Fincanı Hediye Edeceğiz! pic.twitter.com/VZjvoQnK

Merhaba,

Parfumya.com üzerinden siparişte bulunduğunuz Bebak 8’li Cilt Bakım Seti ürünümüz yoğun talepten dolayı tükendiğinden ve tedarik edilemediğinden tarafınıza gönderilememektedir. Bu nedenle size 50 TL değerinde yeni bir hediye çeki gönderiyoruz. Bu çek ile dilerseniz stoklarımızda olan farklı bir ürünün siparişini verebilirsiniz. bana bu msj geldi başka gelen varmı kandırıyolar milleti

arkadaşlar maillerinizi kontroledin geçengün parfümyadan bebak seti alanlardan bir arkadaşa mail gelmiş.

''Parfumya.com üzerinden siparişte bulunduğunuz Bebak 8’li Cilt Bakım Seti ürünümüz yoğun talepten dolayı tükendiğinden ve tedarik edilemediğinden tarafınıza gönderilememektedir. Bu nedenle size 50 TL değerinde yeni bir hediye çeki gönderiyoruz. Bu çek ile dilerseniz stoklarımızda olan farklı bir ürünün siparişini verebilirsiniz. Yeni hediye çekiniz xxxxxxx dür. Yeni hediye çekinizi 07 Ocak 2013 tarihine kadar kullanabilirsiniz.''

bilginize

kazanamamışım çok beğenmiştim bu hediyeyi joeyfun tebrikler canım

evet bende çok beğenmiştim oğlum şapka hastası :) saklıyorum şapkalarını büyüdüğünde ona hediye edicem şapka takmayı seven çocuk azdır benim ki evde bile kafasında şapkayla gezer toyzzshop fotoğrafında da şapkayla :)

Kızlar şimdilik yaptıklarım bunlar kiminin derecesi daha iyi oldu ama hepsi %100 içinde

sumak : 86, bktglsn : 90, aoktar: 159, egemenadil: 214 dcmlavvi: 227, berenzena: 88 ve 303 sıralamalar bunlar arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…