canım senin adına çok çok sevindim. 2013 iyi başladı senin için umarum hep böylede gider.şansın bol olsun
tebrik ederim canım şansın daim olsun
tebrik ederim canım şansın daim olsun
senin çekilişinden de kazanmışım şimdi yolluyorum bilgilerimiiii
siremisin blogu hangisi yaa ben bulamadım
berenzena oynadım canım 694. Sıradasın böyle kalırsa yüzde 75 ind alırsın kendime de öyle kazandım 3 hesaptan , tabi cumaya kadar böyle kalırsa , egemenadil bilgilerini yollamadın canım
berenzena oynadım canım 694. Sıradasın böyle kalırsa yüzde 75 ind alırsın kendime de öyle kazandım 3 hesaptan , tabi cumaya kadar böyle kalırsa , egemenadil bilgilerini yollamadın canım
banada oynarmısın canım ben beceremedım
bence çözemedim canım zor da zaten :) millet ilk sıralarda ama kesin çok iyi oynayanlar herkese oynamıştır falan , 165 adımda bitirebiliyorum en fazla daha da iyisini yapamıyorum valla kusuruma bakmaçok saol canım benim sen çözmüşsün bu işi :)))
yaz bana oynarım canım ama yüzde 75 kazanabiliorum belki şansına daha iyisini yaparım , ya da başka arkadaşlara da oynatırsın en iyi süren neyse onu baz alıyor zaten en kötüsü yüzde 75 alırsın gönder oynayım cnm
bence çözemedim canım zor da zaten :) millet ilk sıralarda ama kesin çok iyi oynayanlar herkese oynamıştır falan , 165 adımda bitirebiliyorum en fazla daha da iyisini yapamıyorum valla kusuruma bakma
canım bende gönderdim sana müsait olursan banada oynarmısınç yada varsa yöntemi bizede öğret.bence çözemedim canım zor da zaten :) millet ilk sıralarda ama kesin çok iyi oynayanlar herkese oynamıştır falan , 165 adımda bitirebiliyorum en fazla daha da iyisini yapamıyorum valla kusuruma bakma
https://www.facebook.com/COSMEDTurkiye?sk=app_221460014534454&app_data
yelkenlikız ve eceden arkadaşımız var tebrikler kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?