Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Luna ‏@yoksasizhala
Luna’nın sürprizleri devam ediyor! 8 Ocak Salı günü yapacağımız yarışma ile 3 şanslı kişiye muhteşem bir ödül veriyoruz! Takipte kalın! :)

kızlar selammm gune guzel basladım 2 hedıyeyle cok mutlu oldum dun ki bunalımlı hallerımden sonra ıyı geldı :)

bu arada teksut hedıyelerı gelen oldu mu face de gelen bırı resmı paylasmıs masallah bol hedıyelerle :) teksut sağolsun berektlı

Moneye o kadar sinir oluyorum ki anlatamam her defasında bir problem çıkarıyor. Tam yüzde yüz kazanacaktım 2 defa error verdi. Ancak yüzde 50 alabildim

şaka gibi site daha sonra deneyın deyıp durdu .cok sinirlendim cipsinde degilim kac kurusluk sey bu saate kadar bekle alama ona sinirleniyorum yazıkkk ya

benim bulunduğum yerdeki mng şubesiyle sorun her şube öyledir diyemem tabi .. bende çikolatasında değilim yiğenime çocuklara vereceketim ...istese burada çikolata varmış alsın 8-10 tane ama hırsızlık yani terbiyesizlik ..artık ordan gelen kargonun içindekileri sayacağım sonra kargoyu göndereceğim :) teksüt te mng ile yolluyormuş galiba ordanda gelicek ondanda yürütmeseler bariiii_???

oy istemek yasak değilmiydi yahu:)

geçmış çok uzun okumaya vaktım yok onemlı bısıy varmıydı ona gore bakayım yemek yapcam herıf gelmeden kalkmam lazım sabah uyudum ıkındın kalktım ıgrencım bu ne bohem kızlar yaaa

money e de baktım 25 vradı denedım bır ıkı olmadı amannn dedım onemsız bıraktım benım kartda kayıtlı degıl dıyordu falan ondanda olabılır dıye vazgectım. omo baslamıs olmalı bu ay bı omo kutusu alabılırsem ne ala baska bısıy ıstemem:)

Liva Turkuaz dan kazandığım digital çerçeve geldiii

Eki Görüntüle 593603
maaşallah kargocular evini ezbere biliyodur kız senin bereketin ne kadar çok nazar değmesin
turkcell uygulmasına son gün katılmıştım. kazananlarda varmıyım diye sordum malesef yokmuşummm son gün katılan bi kaç arkadaş daha vardı burda heveslenmeyin sakın kızlar
canım bende kazanmadım bildiğim kadarı ile ama bana yollamışlar
ahhhhhhhhhhh bana yolla kız yiyemiyosan ayıp ediyon itinayla yerim :)))))
tüm kazananları tebrik ediyorum bu 2013 uğurlu geldi bize kızlarrr
bana hiç iyi gelmedi yaaaaaaaaa (((((((

bende onu diyom gülüm kimse 5 halleyinde değil neden hırsızlık yapıyorlar zatemn çoğumuz kazandıklarımızı başkaları ile paylaşıyoruz kargocuya verdiğimizdemi gözümüz kalacak ama işte insanı üzüyorlar böle hırsız insanlar :)))))))))) inşallah burdaki mng gibi olur sizin orasıda sorunu ÇÖZERLER inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…