bende bugün mng den gidip halleylerimi aldım :)))))))) evde olmadığım için teslim alamamıştım sonrada yılbaşı tatili girmişti şimdi aldım kutuda hiç bir sıkıntı yoktu hatta kargo şirketinde kendim açtım ve çalışanlarına kendim ikram ettim bikaçtanede yolda gelirken gördüğüm çocuklara verdim nasılsa biz hepsini yiyemeyiz daha 1 ay önce gelen sinikırsları bile yiyemedik :))))) cips olsa şimdiye 1 tane kalmazdı :))))))ben mng den çok memnun kaldım ya bence şube ile değil çalışanla ilgili bir sorun arkadaşların yaşadığı kardeşimde kargocuya lkapıda endi ikram etmiş adam utanmış içinden almak bile istememiş kardeşim erkek kardeşim ısrarla vermiş adam çok teşekkür etmiş keşke bütün insanlar böle düzgün olsa yoksa 3-5 tane halleyin hesabını kimse yapmaz burda ama işte içinden çalınınca insan kötü olur
Moneye o kadar sinir oluyorum ki anlatamam her defasında bir problem çıkarıyor. Tam yüzde yüz kazanacaktım 2 defa error verdi. Ancak yüzde 50 alabildim
bende sinirlendim bıraktım almadım olmadı zaten
maaşallah kargocular evini ezbere biliyodur kız senin bereketin ne kadar çok nazar değmesin
canım bende kazanmadım bildiğim kadarı ile ama bana yollamışlarturkcell uygulmasına son gün katılmıştım. kazananlarda varmıyım diye sordum malesef yokmuşummmson gün katılan bi kaç arkadaş daha vardı burda heveslenmeyin sakın kızlar
ahhhhhhhhhhh bana yolla kız yiyemiyosan ayıp ediyon itinayla yerim :)))))https://www.***********************...48819274.50508.172500036135292&type=1&theater
pandadan kazanmışım
geçen dönemde de annem kazanmıştı. daha dolaplarımız dolu bunları nereye koysam ki.dolapta koyacak yyerde yok
yada gelin hep birlikte yiyelim arkadaşlar... :))
bana hiç iyi gelmedi yaaaaaaaaatüm kazananları tebrik ediyorum bu 2013 uğurlu geldi bize kızlarrr
benim bulunduğum yerdeki mng şubesiyle sorun her şube öyledir diyemem tabi .. bende çikolatasında değilim yiğenime çocuklara vereceketim ...istese burada çikolata varmış alsın 8-10 tane ama hırsızlık yani terbiyesizlik ..artık ordan gelen kargonun içindekileri sayacağım sonra kargoyu göndereceğim :) teksüt te mng ile yolluyormuş galiba ordanda gelicek ondanda yürütmeseler bariiii_???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?