omoda 490 puan oldum dorumudur
benimki 460:44::44::44::44::44::44::44::44:
Ayşegüüül yazsam 1 tane kart numara mı ban da kazanırmısııın?:78:
bartuveannesi, polanegri, yasmin19 ve berenzena sizlerinde tamam ama diğer gönderenlerin ya kart numrası yada şifresi yanlış. Şifre almadıysanız şifre alın moneyi arayıp arkadaşlar. sıralamanıza moneye giriş yaptıktan sonra yap kazana tıklayın orda görürsünüz.
bartuveannesi, polanegri, yasmin19 ve berenzena sizlerinde tamam ama diğer gönderenlerin ya kart numrası yada şifresi yanlış. Şifre almadıysanız şifre alın moneyi arayıp arkadaşlar. sıralamanıza moneye giriş yaptıktan sonra yap kazana tıklayın orda görürsünüz.
bende 460 oldumm, tecrübeli biri olarak nerde eksik yaptım bilemedim, tüm yıldızlılara yorum yapıp paylaştım + 3 tane foruma yorum yaptım, eksik nerde sizce kızlar
bende 460 oldumm, tecrübeli biri olarak nerde eksik yaptım bilemedim, tüm yıldızlılara yorum yapıp paylaştım + 3 tane foruma yorum yaptım, eksik nerde sizce kızlar
saglıklı yaşamda bi tanede 2 paylaşım var yıldızlı
sağ üst köşede günlük aktivitelerden kont.et canım..
ama önce herhangi bir makaleye gir, öyle görünüyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?