Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nescafe geçen bir yarışma yapmıştı bu akşamda yapacakmış ilk doğru mesaj atana kupa verecekmiş belki buradadır bir arkadaşa toyzzshoptan kazanmışsın dedim o da sevindi bana nescafenin yarışması var cevabı bulamadım dedi saf saf hangi sayfa ne aa galiba 1 dedim bende laf olsun torba dolsun diye mail attım çünkü ben nescafenin sayfasını beğenmemiştim. sayfayı bul cevabı bul katıl ohhooo neyse kendim baktım buldum arkadaşada söyledim cevabı ardından bende mail attım. Görümcem yenge kazanmışsın diyor. Çok uzattım sadede geleyim orada sayfanın altında millet 6 cevabını vermiş. Kendi kendime ben yanlış yapıyorum bir yerlerde ama gene de bildiğimi yapayım dedim, bir kupa da olsa kazanmışım ki çok severim Nescafenin kupalarını. Arkadaşlar dikkat edin o hataları yapmayın! Ne büyük laf ettim

omo 490 tamamdır kızlar kaçıyorum ben yemek yapcam hepınızı sevıyor ve de opuyorum odul kazanalarıda tebrık edıyorum gulegule kullansın ve de afıyetle yesınler ıcsınler gezsınler

bartuveannesi, polanegri, yasmin19 ve berenzena sizlerinde tamam ama diğer gönderenlerin ya kart numrası yada şifresi yanlış. Şifre almadıysanız şifre alın moneyi arayıp arkadaşlar. sıralamanıza moneye giriş yaptıktan sonra yap kazana tıklayın orda görürsünüz.

Son düzenleme:
omo 390 da kaldı olmuyorr kızlar neyi gözden kaçırıyorum.laf aramızda bölümü tamam makale oku paylaş yprumla tamam

bende 460 oldumm, tecrübeli biri olarak nerde eksik yaptım bilemedim, tüm yıldızlılara yorum yapıp paylaştım + 3 tane foruma yorum yaptım, eksik nerde sizce kızlar

çok saol allahım sana daha çok versin işallah :)

çok tşk ederm ayşegül :)

bende 460 oldumm, tecrübeli biri olarak nerde eksik yaptım bilemedim, tüm yıldızlılara yorum yapıp paylaştım + 3 tane foruma yorum yaptım, eksik nerde sizce kızlar

sağ üst köşede günlük aktivitelerden kont.et canım..
ama önce herhangi bir makaleye gir, öyle görünüyor..

Omoyu ilkkez denemeyi düşünüyorum az çok ne yapılacak biliyorum fakat bilgili bir arkadaş bir özet geçerse çok sevinirim

teşekkürler ben diğer kardeşimin kart bilgilerini atmıştım yaapbildiniz mi_

Çikolata Sepeti ‏@cikolatasepeti
Yılbaşı yarışmasına katılan herkese teşekkürler. Kazananlar; @HANRUCE @nazangkc @YSDDMS @demir112012 @aysemmdokuz kazananları tebrik ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…