Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sinomarin
yaklaşık bir saat önce
20 Ocak Pazar günü saat 14:00'te buluşuyoruz...

İstanbul Dolphinarium'da Yunusların, Fokların, Morsların ve Muhteşem Beyaz Balinanın unutulmaz gösterisinde bir araya gelecek Sinomarin Sayfa Sakinleri belli oldu.
Kazananlar Listemizi, sayfamızda görebilirsiniz. Şanslı isimler bizimle irtibata geçebilir.

Mesajlarınızı bekliyoruz.
http://www.facebook.com/Sinomarin.Tr/app_128953167177144

540 dayım omo da başlık açtım yorum yaptım başka ne yapmam lazım

250 giriş puanı
klübümüze HER GÜN gerçekleştirdiğiniz ziyaret sadece O GÜNE ÖZEL olmak üzere size 30 PuanOMO kazandırır 30

Okuduğunuz her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 10 PuanOMO kazandırır 10

PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN bir makalenin altına yazdığınız yorumlar size 3 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE EN FAZLA 3 kez tekrarlanabilir. 9

Paylaştığınız her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 20 PuanOMO kazandırır 20

Laf aramızda bölümünde açtığınız başlıklar veya yazdığınız yazılar size 7 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE en fazla 3 kere tekrarlanabilir. 21

540 dayım omo da başlık açtım yorum yaptım başka ne yapmam lazım

aaa baktım da benim 360 puanımm varrr
senin nasıl 540 oldu?:44:

hadi dünki yaptıklarım sıfırlandı , sayılmadı ve iptal oldu desem gene de 60 puanım iptal olacaktı:44: 420 puanda olacaktım. hala 120 puan açık oluyor :44:
ben mi eksik birşeyler yaptım :44::44:

berenzena mesaj attım sayfalarına davetiye tek kiişilikmiş benimkinede senin adını yazdırim istersen kızınla git ben gidemem biliyon kaynanamlar geldiği için nbiyere çıkamıyom

dün 490 olacaktı puanlar bugün 550

dün 490 olacaktı puanlar bugün 550

ama dün yaptıklarım sıfırlanmış, sıfırlanmamış olsaydı +60 puan olmayacakmıydı? günlük kaç puan yapmam gerekiyor.
hesapladığıma göre 60 puan alabiliyoruz yanlış mı :26:

dün 490 yapılacaktı saat 17 den sonra başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…