Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tefal Türkiye
Tefak Yoğurtçum Kazanmak isteyenler birazdan yapacağımız yarışmamız için sayfamızı takipte kalın...

Birazdan soracağımız sorunun doğru cevabını, isim, soyisim, telefon ve adres bilgisiyle info@tefaltv.com adresine gönderen 50. kişi Tefal Yoğurtçum Kompakt kazanacaklar!

Mercedes-Benz TR ‏@MercedesTurkiye
Birazdan soracağımız soruyu doğru cevaplayan ve bizi takip eden 5 kişi Mercedes-Benz hediye seti kazanma şansı yakalıyor.

Bugün “Diamond Perşembe”si!

Bugünden itibaren her Perşembe “Diamond Perşembe”si…
Gün içinde soracağımız soruya doğru yanıt veren ilk 3 takipçimiz sürpriz hediyeler kazanacak…
Bizi takip etmeye devam et ve sorumuza hazırlanmak için ..: VOILA SAÇ BOYASI - VOILA COLORFIX SYSTEM:.. adresimizden Voila Nano Diamond hakkında bilgi edin…

lezita da Osman Tayyar Farkı :) herkes 6 bin küsür puanlarda puan ilk iki sırada birden 20 bine çıkıyorrr oha nız demek istiyorum :)

Bübchen Türkiye ‏@bubchentr
Yarışmamız 14:00'da başlayacaktır.

hediyeli 1. ve 2. ayrıca 99 kişiye hediye paketi

ay ondadaOsman tayyar bişi yapar , zaten hiç bişi çıkmıyo rrr, fena canımsıkıldı yaaa pöfffffff harbi şu bir dolu çekilişten hiç bi şey düşmez adama yaa, anlamadımki nedir nerede karşımıza çıkacak şu şans denilen şey neyse sağlık olsun daa,

kızlar ben jaglerden parfüm kazanmışım ama tc istiyor napsam ki bilemedim versem mi tc yi bizden başka kazanan var mı:26:

resim istiyor gine galiba iş yerinde resmi nerden bulcaksam :)

14 teki yarışma resimli değil
Yeni yarışma: #bubchencunku ile başlayıp, neden Bübchen'i tercih ettiğimizi yazıyoruz ve sonuna @bubchentr yazmayı unutmuyoruz. demişler :)

günaydınnnnnn,off bugün feci uykusuzumm

dettolden kazanmışımm, ne kadar göndericekler acaba 1 yıllık diyoryaa merak ettim
gerçi geçen hafta gelmişti hijyen setii

resimde 2 adet otom.makineli sabun,3 adet sıvı,1 adet te katı sabun görünüyor..ama bunlar da 1 yıl gitmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…