Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

şu dumankayanın verdiği D&R çekini çok istedim kazanmayı yaw kızımın küütüphanesine kitap ekliycektim az daha
takas düşünen var mı kızlar?

bende daha dün D&R dan yeğenime one directionun kitap ve cd sini aldım 56 tl bayıldım bileydim az daha beklerdim.bunuda kullanıcam canım almak istediğim kitaplar var

Lipton Türkiye
Sağlıklı yaşam ipuçları ile Ebru Şallı her gün görev başında! Hemen tıkla, Lipton Piramit Yeşil Çaylarla dolu bir hediye paketi kazanma şansı yakala http://on.fb.me/S6KJgg

zaten kod olarak değilmiş yüklü kart yolluycaklarmış,buda burada işime yaramaz

Lipton Ice Tea
ARANIYOR! Litrelerce Lipton Ice Tea yola çıkmak için bekliyor. Yeni Lipton Ice Tea sever kim?

kzlar bana bugun1 adet penti corap geldı.ama ben aynı hesaptan 5kere kazanmıstm.nye 5adet gelmedi anlamadım kızlar size penti kazandginız adet kadar mı corap geldı ?

kzlar bana bugun1 adet penti corap geldı.ama ben aynı hesaptan 5kere kazanmıstm.nye 5adet gelmedi anlamadım kızlar size penti kazandginız adet kadar mı corap geldı ?

her hesaba 1 tane yollandı canım sanırım

Lıpton'un cevabını bilen var mı?

Shazili Hazır Türk Kahvesi bu yıl birçok ilke şahit oldu.Sizce Shazili için 2012 yılındaki en önemli 3 olay nedir?Doğru cevabı verip,paylaşan 10 kişiye Shazili ÖZEL Paketi HEDİYE!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…