resimde 2 adet otom.makineli sabun,3 adet sıvı,1 adet te katı sabun görünüyor..ama bunlar da 1 yıl gitmezzz
herkese selam arkadaşlar...
yeni yılınızı kutluyorum bu yıl herkese sağlık,mutluluk,huzur,bereket getirsin...not:bebek isteyenlere de bebek
bi kaç gündür şehir dışındaydım bi girdim bi çıktım...geçmişi okuyup yazayım derken araya bir iş hoopp gene kalıyodu yeni yıl dileklerim..
bugün yokken gelen kargolarımı toparladım penti çorap 2 adet beyaz(değişmeye götürsem penti değişirmi acaba çevremde verebileceğim okullu biride yok ki vereyim)
halley,metro çikolata,avon dan deneme boyu kremler,arielden kazandığım deterjan...
bugün kazandıklarımda cosmed ve dettol...
bide avondan savarovski kolye kazandım ama henüz gelmedi..iyi bişeymi bilmedim onuda....
hediye kazanan arkadaşlara tebrikler..kazanamayanlarda üzülmesin inşallah hepimizin bol bol kazanacağı bir yıl olur 2013...
tefal bşaladı cevabı süt,yoğurt yani maya ve süredir‏ d,ye buldum
maşallahın var :)mutlu yıllar...
canım basladıda kımse bılemez kacıncı maıl atancok bekleyen vardı attık ama hayırlsıı
sağol cnm daha iyileri senin olsun inşallah....hatta daha iyileri hepinizin olsun inşallah..
o kadaruğraşa bu kadar işte...arada bi şansım gülüyo maşallah....
Herkese merhaba;
Uzun zamandır girmiyordum 1 ay önce inanılmaz sırt ağrım başladı sanırım kucağımda laptopla oturmamdan o sürede nerdeyse hiç b.sayarı açmadım ama sizi telefondan takip ettim ( her ne kadar eşim kızsada çünkü telde de boynumu öne eğdiğimden ağrım geçmiyormuş belki de doğrudur ama buraya o kadar alıştım ki kampanyalara katılmasam da okumayı seviyorum.)
Hediye kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Bu arada aysegül22 arkadaşım bana da money oynadı sagolsun herkesi sevindirdi. Ayşegül teşekkür ederim teyzem için de kart nosu verecektim ama özel msj kutun doluymuş acaba ona da oynayabilirmisin?
Herkese bol ödüllü günler dilerim..
bana yine bişey yok ya bende ki şans yerdeki taşda yok be
ben bu siteye üye oldukdan sonra anladım ki ! paylaştıkca kazanıyorsun :)) öle sessiz durup bende şans yok deme yani
Danino ‏@DaninoTurkiye
Birazdan soracağımız ödüllü soruya saat 17:00ye kadar doğru cevap verin, çekilişle Danino Kit kazanma fırsatını kaçırmayın!
cevabı d vitamini dmi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?