Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Danino ‏@DaninoTurkiye
Birazdan soracağımız ödüllü soruya saat 17:00ye kadar doğru cevap verin, çekilişle Danino Kit kazanma fırsatını kaçırmayın!

maşallahın var :) mutlu yıllar...

tefal bşaladı cevabı süt,yoğurt yani maya ve süredir‏ d,ye buldum

canım basladıda kımse bılemez kacıncı maıl atan cok bekleyen vardı attık ama hayırlsıı

maşallahın var :) mutlu yıllar...

canım basladıda kımse bılemez kacıncı maıl atan cok bekleyen vardı attık ama hayırlsıı

sağol cnm daha iyileri senin olsun inşallah....hatta daha iyileri hepinizin olsun inşallah..
o kadaruğraşa bu kadar işte...arada bi şansım gülüyo maşallah....

Herkese merhaba;
Uzun zamandır girmiyordum 1 ay önce inanılmaz sırt ağrım başladı sanırım kucağımda laptopla oturmamdan o sürede nerdeyse hiç b.sayarı açmadım ama sizi telefondan takip ettim ( her ne kadar eşim kızsada çünkü telde de boynumu öne eğdiğimden ağrım geçmiyormuş belki de doğrudur ama buraya o kadar alıştım ki kampanyalara katılmasam da okumayı seviyorum.)
Hediye kazanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Bu arada aysegül22 arkadaşım bana da money oynadı sagolsun herkesi sevindirdi. Ayşegül teşekkür ederim teyzem için de kart nosu verecektim ama özel msj kutun doluymuş acaba ona da oynayabilirmisin?
Herkese bol ödüllü günler dilerim..

sağol cnm daha iyileri senin olsun inşallah....hatta daha iyileri hepinizin olsun inşallah..
o kadaruğraşa bu kadar işte...arada bi şansım gülüyo maşallah....

gule gule kullan hayrıcı gor canım :)

gecmıs olsun bılırım fena agrıdır tez zamanda ıyıles ınsallah

BayBayNakit ‏@baybaynakit

Yarışmamız bugün 16.00'da başlıyor. Kazanmak için bizi takip etmeyi unutmayın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…