Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu şanssızlıkla nasıl gelmişim bu dünyaya acaba
inanıyorum benimde şansım açılacak bigün bu topikte
inşallah
blog kampanyalarını paylaşmak yasak biliyorum ama
bir sonucu paylaşmak istedim
Oze Kahve Yılbaşı Seti Kazananları ~ esmer güzeli

tebrikler kızlarrrr :)))

ben varım kız orda :))))))) bugünün bereketi var bana maaşallah nazar değmesin 2 kargo geldi 2 hediyekazandım tu tu tu maaşallah bana kahve içmeye beklerim

money club polonez sucuk vermişti ya ondan kazanan varmı kızlar birşey sorcam :18::18:

ıyyy kazandıysanda alma derim Polonez Türkiye'de domuz eti üretimi konusunda lisanslı 5 firmadan biriymiş.5,6 ay öncede bisürü haberleri çıktı zaten satamadığından dağıtıyodur

bu arada benim süperonlin çek tekrar geldi teşekküler kızlar

CANLAR DÜZENİM FENA KAÇTI BEN BURDAYKEN KİMSE YOK BURDA:) SİZ BURDAYKENDE BEN YOKUM BU SAATTE ANCAK BAKABİLYORUM FACE TWİT BLOG DERKEN ANAM VAKIT NASIL AKIYOR BEN SABAH YATAIYOR AĞŞAMACEK KALKIYORUM WAYY ANAM ÖLMÜŞÜM AĞLAYANIM YOK:)) AHAHAH ŞANSLI BİR GÜNDÜ BENİM İÇİN ARKADAŞLARADA SÖYLEDİM BANA GELİRKEN ÇİFTER GELİYOR YADA HİÇ GELMİYOR HAHAAHA AOKTAR CANIM PAYLAŞMIŞ BENDE VARDIM NURCANLA ORDA HİÇ SEVMEM KAHVE AMA EŞİM BAYILIR ONA HEDİYEM :d O DA BANA SAAT ALMIŞ KIZZZLAR ÇOK SEVİNDİRİK OLDUM BİDE SONRA KAZANDIKLARIMI ÖĞRENDİM (ETİDENDE BU ARADA İLK KEZ ATIŞTIRMALIKLARIM OLCAK İYİ HALT ETTİM ) :) ÇOK MUTLU GEÇTİ AKŞAMIM SAATİMEDE BAYILDIM BEDAVA GELSE BU KADAR SEVİNMEZDİM KOCİŞKOM YILBAŞI HEDİYESİ YAPMIŞ ANCAK ULAŞMIŞ ELİNE AYY YETER YAZDIĞIM kızlar yaa afedersınız buyuk yazmısım bağırıp çağırmıyorum haa:))

canım Rabbim acil şifalar versin çok zordur inşallah tez zamanda iyileşir bebeğin. belkıde kazanamaman bebeğinle ilgilenmen gerektiğine delalettir af buyur olur mu soylediklerim ıcın ama bebeğim olsa ve oyle bır rahasızlıgı olsa ben cekılıs falan gozum gormez basındanda ayrılamam heralde belkıde yasamayan bılemez muhakak haklı nedenlerın vardır. acil şifalar diliyorum.

bu şanssızlıkla nasıl gelmişim bu dünyaya acaba
inanıyorum benimde şansım açılacak bigün bu topikte

canım bende baslarda bısıy kazanamıyordum ama bunu sureklı boyle dıle getırınce ınan o sans donmuyor yanı söyleme boyle kazannaları gonulden tebrık ettıkten sonra sanada akmaya baslayacak ınsallah bana oyle olmustu sankı

ben etinin twitine yanlışlıkla ülker probis yazmıştım sonra sildim ama kazanmışım ahahahaa

kız bacım sanada verdılerse ınan herkese verırler hahahah hemen sıldıysen twıtı gormemıslerdır hahaha afıyetle ye

tüm kazanan arkadaşlarımı tebrık edıyorum gule gule kullanıp afıyetle yesın ıcsınler kazanamayanlarda en yakın zamanda kazanmayı tatsınlar ıstedıklerı hedıyelere kavussunlar emiiii:)

etiden kazanmışım çok sağolun kızlar tebrikler için bende kazanan herkesi tebrik ederim eti nescafe blog ve diğerleri için

Nazdnz çok çok üzüldüm çok geçmiş olsun, Allah'ım acil şifalar versin analı babalı uzun sağlıklı bir ömür versin bebişlerimize.

bu twitterdan hala hiç bişey anlamıyorum kafam karmakarışık oluyo bırakıyorum zamanla alışırım heralde.. kazanan bütün arkadaşları tebrik ederim bana bu numune zımbırtıları eti nescafe falan hiç çıkmadı beceremiyorum sanırsam viccodan ayakkabı kazanmıştım bilgilerimi girdim bekliyorum o da yeğenimin şansına oldu sanırım

en fazla 65000 yapmıştım geçen hafta o da çıkmadı.. bu haftada oynadım öylesine 51000 yaptım yine çıkmıcak 90000 yapanlar var nasıl yapıyolar anlamıyorum

bende yapamadım ya 50bin bile yapmadım 100.000 yapanlar kazandım yazmış ama nasıl yapıyolar anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…