Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

hiçbişey kazanamıyorum bari ilk 10'da göreyim adımı dedim, yoksa bişey verceklerinden değil hahahahaha

Şimdi açıkladılar galiba kızlar bi bakın Seni en mutlu eden Eti hangisi?
Nurcan var galiba bizden
ay evet kazanmışım canım ya facedekine üzülmüştüm hergün girdim bişicik yok diye :))))
aaaaaaaaaa beeen de varııımmm öyle bi baktım o kadar alışmışım ki kazanmamaya ahjsdklfgş
hadi kızlar şeytanın bacağını kırdık sıra kafasını kırmaya geldi devamını getirelim şu çekilişlerin :)))))))

Tebrik ederim canım senin adını görünce sevindim zaten

yap kazan bitti ve ilk 500 kişinin arasındayımmm
ayşegül çok sağollll

İnşallah herkes kazanmıştır canım. Kızlar 2 gündür yarışmam vardı gece gündüz ona uğraştım ama yarışmanın bitmesine çok az süre kala otomatik beğendirme hilesi yaparak beni geçtiler moralim çok bozuldu firma hile yapıldığını anlayamayız dedi bide gitti emeklerim

Kızlar fikirsensinde içecek firması için bi anket doldurmuştuk sonuçları açıklancakmış fakat beni engellemişler bakamadım neden engellediklerini hiç anlamadım sadece anketi yapmıştım(

Son düzenleme:
sanırsam danino kazandın twitten bende annemle kuzenim adına kazandım :)
evet canım ben de kazanmışım ben ve kızım adına

benimkide yolda imiş..twıgyden mi almıştın sende

shedukkan.com ‏@shedukkan
Bu tweeti yarın akşam saat 22:00 a kadar re-tweet yapan 1 şanslı takipçimize She Dükkan | Kadına dair her şey.. dan ÇANTA HEDİYE..

ben avon temsilcisiyim,bana o numunelerden her siparişimde kolimden dolu çıkıyor dağıtıyorum bile çevreye
ilahi avon ayıp etmişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…