Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Sabırla beklediğiniz için teşekkür ederiz. Facebook yarışmamıza video ve fotoğraf göndererek katılım sağlayan yarışmacılarımızdan seçtiğimiz 10 kişinin listesini aşağıdaki linkten görebilirsiniz. KAtılan herkese teşekkürler, aynı sayfa üzerinden diğer sonuçlar da açıklanacaktır.
Kazananlar | Bübchen'i seviyorum çünkü…

arkadaşlar marmara iletişim diye bir yerden eşimi aramışlar ıkeadan hediye kazandınız diye acaba neki eşimde işim var 5 dk sonra arayın demiş birdahada arayan olmamış.acaba bu kampanya burdamı paylaşıldı.bilen varmı bulamadım yaaa

müze kartı oynayan var mı ben ilk 10 a giremedim de ilk 50 nim içindeyim ama :21:

müze kartı oynayan var mı ben ilk 10 a giremedim de ilk 50 nim içindeyim ama :21:

15 sn ile 1. sıradaydım sonra biri geldi 10 sn yaptı bu imkansız bişey en fazla 14 saniye yapabildim sonra 10 saniyede nasıl yapabiliyo anlamadım açıkçası. şimdi 2. yim hediye de gitti elden 1. ye ve sonrasında 25 ve katlarına veriyorlar :(((

15 sn ile 1. sıradaydım sonra biri geldi 10 sn yaptı bu imkansız bişey en fazla 14 saniye yapabildim sonra 10 saniyede nasıl yapabiliyo anlamadım açıkçası. şimdi 2. yim hediye de gitti elden 1. ye ve sonrasında 25 ve katlarına veriyorlar :(((

link paylaşabilirmisiniz

Back
X