Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Limangodan 20tllik çekimle yaptğım alışverişim geldi. 7.75 ödedim sadece
salata kurutucuusu ve 3lü kalpli çerezlik:33:
kalpli çerezlik çeyizee :32:

Uni Hijyen Ailesi ‏@UniHijyen
Sevgili üyelerimiz, birazdan yayınlayacağımız tweeti RT'leyen ilk 20 üyemiz, Anne Bebek Fuarı'na 2 kişilik davetiye kazanacak!

Uni Hijyen Ailesi

Bebeğinizin saç derisi ve cildini; SLS / SLES, paraben, boya, parfüm içermeyen ve kolay durulanan özel formülü ile koruyarak temizleyen ürünümüz hangisidir?
Cevabı destek@11digital.com adresine yollayan her 2. üyemiz Anne Bebek Fuarı'na 2 kişilik davetiye kazanacak!

ben bu twitterdan hiç bişey anlamıyorum şimdi açtım buna baktım
17:00'a kadar @marjincomtr Ceyda Düvenci butiğimizde kaç adet ürün olduğunu @Trendyol'a atan 3 kişiye (çekilişle) 50 TL Marjin by Ceyda Düvenci | trendyol.com
yazıyo ya nereye atıcaz nasıl atıcaz bilemiyorum bazıları retweetle diyo onu yapabiliyorum bi tek buna şimdi yanıtlaya basıp ordan mı yorum yapıcam bi yardımcı olur musunuz kızlar?

ben bu twitterdan hiç bişey anlamıyorum şimdi açtım buna baktım
17:00'a kadar @marjincomtr Ceyda Düvenci butiğimizde kaç adet ürün olduğunu @Trendyol'a atan 3 kişiye (çekilişle) 50 TL Marjin by Ceyda Düvenci | trendyol.com
yazıyo ya nereye atıcaz nasıl atıcaz bilemiyorum bazıları retweetle diyo onu yapabiliyorum bi tek buna şimdi yanıtlaya basıp ordan mı yorum yapıcam bi yardımcı olur musunuz kızlar?

evet canım yanıtla dediğinde yazabileceğin bi kısım açılıyor oraya yazıyorsun

Back
X