Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

omoyu yapmayı unutmayın...:6: bu akşam 00:00 da deterjanları alacağız.:52:.

vitranın anketi de ne uzunmuşş...:10:

nasıl alıyoruz otomatik olarak mı geliyor biz mi seçiyoruz bi de orda daha yüksek puanlı ödüller de var ben anlamadım yaa

hergün makale ve diğer paylaşımları yapıyorsun..hergün standart puan veriliyor herkese, tercih ettiğin ödülün puanlarını biriktiriyorsun..
omoyu yapıp bırakıyoruz puanlar sıfırlanıyor..diğerleri daha uzun süre uğraşmıyorum ben..

en iyisi omoyu bir oku sen, daha iyi anlarsın

hergün makale ve diğer paylaşımları yapıyorsun..hergün standart puan veriliyor herkese, tercih ettiğin ödülün puanlarını biriktiriyorsun..
omoyu yapıp bırakıyoruz puanlar sıfırlanıyor..diğerleri daha uzun süre uğraşmıyorum ben..

en iyisi omoyu bir oku sen, daha iyi anlarsın

ben zaten yapıyorum her gün şu an puanım 844 sadece bi gün 6-7 puanlık bişeyi yapmayı unutmuştum. omo hediye paketini hemen aldığınızı bilmiyordum sadece

omoyu yapmayı unutmayın...:6: bu akşam 00:00 da deterjanları alacağız.:52:.

vitranın anketi de ne uzunmuşş...:10:

canım sana bişey sorucam. gece yetişebilmek için ne yapmalıyız? Yani biz makale yorumlarken bitmiş olmasın?? bide tüm makaleleri tektek yorumluyacakmıyız ? Omodan bari kazanıyım yaa:14:

canım sana bişey sorucam. gece yetişebilmek için ne yapmalıyız? Yani biz makale yorumlarken bitmiş olmasın?? bide tüm makaleleri tektek yorumluyacakmıyız ? Omodan bari kazanıyım yaa:14:

giriş puanı ve laf aramızda bölümüne yorum puanı yeterli..öyle uzun uzun yorum yapma, tşk yaz yeter..3

ben zaten yapıyorum her gün şu an puanım 844 sadece bi gün 6-7 puanlık bişeyi yapmayı unutmuştum. omo hediye paketini hemen aldığınızı bilmiyordum sadece

sen bütün makale ve laf aramızda işlemlerini çok çabuk yaparsan belki alırsın, ama belki.. çünkü saniyeler önemli..
herkes aynı anda yüklenince sayfaya, sayfa kasıyor..donuyor yani..kolay gelsin

Saat 14.00'da oynayacağımız 5 farklı kişinin ödül kazanacağı Sürpriz oyunumuza hazır mısınız?

Neler kazanacaksınız?

1. - 10. ve 100. doğru cevabı veren yarışmacılarımız bizlerden butiklerimizde yer alan sürpriz bir ürünü kazanacaklar... 50. ve Son doğru cevabı veren takipçilerimizde 10 TL değerinde alt limitsiz Hediye Çeki kazanacaklar...

https://www.facebook.com/sateenweb/posts/10151061317149159

https://www.facebook.com/sateenweb

Back
X