Lipton Ice Tea
‎11 Ocak Cuma saat 14.00'da sayfamızda soracağımız soruya doğru yanıt veren 1000. kişi sen ol, Lipton Ice Tea dolu mini buzdolabı kazan! Gözün facebook.com/liptonicetea 'de olsun! 11 Ocak Cuma 14.00'da görüşmek üzere:)
çöp toplama devam ediyor https://apps.facebook.com/topladonustur/
arkadaşlar burası yeri değil ama çok acil saatlerdir bekliyorum o topikti bir Allahın kulu yok cevap vermiyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum avon temsilcisi vardır illa aranızda benim siparişim 84.63e düşmüş bir ürün gelmediği için sırf 37kuruş için 8.5 tl kargo ücreti eklemişler ben şimdi ne yapmalıyım bu durumda kargoyu hiç açmadan iade mi edeyim öyle de olmazsa bir de risk almak istemiyorum başına gelen var mı daha böyle bir şey mesaj attım ama geri dönmediler
https://www.facebook.com/pages/Adolfha/287907494612822
HEDİYELİ KAMPANYA
1 üyemizin EGO CE4 Elektronik Sigara kazanacağı kampanyamıza katılmak için
-Facebook sayfamızı beğenmek ve kampanyamızı paylaşmak.
18 Ocak'da son bulacak kampanyamıza tüm üyelerimizi bekleriz.
tam benlik elektronik sigara hediyeymişinş. bana çıkar ya..
eti tekrar başlamış kızlar...
kaçıranlara duyurulur
Seni en mutlu eden Eti hangisi?
Kotex Hayatinizi Degistiriyor
Çekilişle verilecek 1 yıllık Kotex, Ocak ve Şubat ayları içerisinde 30ar kişiye, Mart ayında ise 40 talihliye olmak üzere katılımcılar arasından çekilişle belirlenecek toplam 100 kişiye verilecektir. 1 yıllık Kotex paketinin içerisinde 10 paket Ultra ped ve 5 adet günlük ped bulunmaktadır.
https://www.facebook.com/KotexTurkiye/app_311408125627226#_=_
etkili olur inşallah :13:ins kızlar cok saolun gercekten
Merhaba kızlar blogumda bir çekiliş düzenledim katılmak isteyenleri beklerim
sherfinka: Çekilişim Var
kızlar OMO geldi haberiniz olsun
Cevabı bilen var mı pekiben anlamadım da?
Cevabı bilen var mı pekiben anlamadım da?
ürünün adını buldum da hem form açılmıyor, hem de puzzle ın alt tarafında totoşu görünen çıplak bi hatun var
kazanırsam da bu puzzle ı gönderirlerse, -puzzle ı kesin birlikte yaparız- ya o puzzle parçalarım ya da kocamı parçalarım
sitelerinde ürün adı böyle geçiyo
Ürün Adı : Zuzana's Window, Saudek (500 parça)
bu ay kazandığınmı
herkese gunaydın hayırlı cumalar olsun hepimize...Starpet - Katıl Kazan - Yarışma Sonuçları : Çekiliş Sonuçları, Çekilişler, Yarışmalar, Kampanya
sonuclar bizden de var.oktar tebrikler canımmm
ilk kez 2 hesabımdan birden bişi kazandımbende resti braya yazdım telefon geldi hemen bşlamış yetişemedim aynen
aoktar eceden tebrikler kızlar starpet olmuş
bide puzzle kodunu sormuşlar ama? o da yazıyor mu?
ürünün adını buldum da hem form açılmıyor, hem de puzzle ın alt tarafında totoşu görünen çıplak bi hatun var
kazanırsam da bu puzzle ı gönderirlerse, -puzzle ı kesin birlikte yaparız- ya o puzzle parçalarım ya da kocamı parçalarım
yani bu puzzle yaramaz bana, kısmet başka puzzle lara :))
yani bu puzzle yaramaz bana, kısmet başka puzzle lara :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?