Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkoya bende sinir oldum o kadar da oynadım..bu kuralı getireceklerini bilsem daha da oynarmışım...ilk kural geldiğinde 30 hakkımla 28.sıradaydım...30 hakkını kullananlardan beni geçenler oluyor sanırım şimdi 30.sıradayım...

günaydın kızlar şu arkoya bende sinir oldum.5. sıradayım o kadar oynadım şimdi 30 hak koydular ilk 3 e girme umudum gitti.xbox için uğraştım o kadar

Palladium ‏@palladiumall
Herkese günaydın. Bugün 14.00'da Facebook’ta tam 20 kişiye sürpriz birer hediye vereceğimiz bir yarışmamız olacak. Kazanmak isteyen rt etsin

oyna canım faydam olduysa ne mutlu akşam bende uğraştım baya ama ben oyunu çözene kadar baya bi zaman geçti hep düşük puanlıları seçtim 10-15 puan verdi hep meğer yüksek puanlılar daha çok puan veriyormuş sonradan bide 30 hak kuralı geldi ilk 10 girmeye uğraşıyordum ama zor

evet cnm bana en yakın sen vardın seninle oynadım hep 170 civarı puan verdi.bu 30 hak hiç iyi olmadı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…