Kızlar yeni bir yarışma haberi buldum
Clean Start Türkiye Facebook sayfasından temmuz ayına özel yeni yorum yarışması. Genç ciltlere özel olarak tasarlanmış clean start ürünleri hakkındaki yorumunuzu yapın, yaptığınız yorum Clean Start Türkiye Facebook ekibimiz tarafından beğenilen ilk 20 yorum arasına girsin! 20 adet All Over Clear'dan biri sizin olsun!...
http://www..................../Clean-Start-Türkiye/151469384883469?sk=wall
link çıkmazsa Clean Start Türkiye olarak arattırın
yorumu nereye yazacaz anlamadım ilkkez gördüğüm ürün ne yazacaksam sallayalımmmmm
kızlar ups kargo ile ne geliyor bilen varmı
canım güle güle boyan
abarmışlar bende kral mezarlığı diye biliodum nette kaya mezarlığı çıktı bende öle yazdım şikayet mesajları atalım bence :)Doluca
Verano Nerede Günün Kampanyası saat 15:30 itibariyle sona ermiştir. Sorumuzun doğru cevabı "Dalyan Kral Kaya Mezarları - Muğla" olacaktı. 18 Temmuz kazananlarını yarın saat 12:00'da "Ödül Kazananlar" sekmesinde görebilirsiniz.
cevabım yanlışmış :84::84::84::84:
Koleston Türkiye Merhaba Hanımlar, uyarılarınız için teşekkür ederiz. Listeleri yeniden kontrol edip, eğer herhangi bir hata varsa düzeltip yeniden yayınlayacağız.
o zaman migrosa gidin danışma bölümüne söyleyin kartıma hediye yüklenecekti bakarmısınız diye onlar bakıyo sonra reyondan yazan ürünü alın ama parfüm kokusuna kadar aynı olsun yani orda yazan ürün olmalı önce baktırmazsanız hangisi olduğunu bulmanız zor bana yumoş çıkmıştı aynı boy bir sürü var farklı alırsanız kasada fiyatı düşmez sonra kasaya gidin kartınızla alın ücret söylerlerse bu hediye deyin hemen düşüyolar bende hiç sorun olmadı danışmada bakarlarken facebook yazıyodu yanında
Koleston kazananlar listesinde şuan yokum ama belki yeni listeyle benim de yüzüm güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?