Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bu fikrimühimdeki puanlar ne oluyor?? yani ne anlama geliyor

cnm o puanlar birikiyo orda bi bölümvar orda ürünler var punına göre ürün seciyosun sana onu hediye gönderiyolar bide bişi sorcam bu anketler boşa olmuyo dimi tanıtım amaçlı ürün gönderiyolarmı

cnm o puanlar birikiyo orda bi bölümvar orda ürünler var punına göre ürün seciyosun sana onu hediye gönderiyolar bide bişi sorcam bu anketler boşa olmuyo dimi tanıtım amaçlı ürün gönderiyolarmı

nerde o bölüm cnm fikrimühim de öyle birşey yok diye biliyorum o puanlar sadece rütbeni artırıyor...

var cnm ya ben gördüm ama baya bi yüksek punlarlazım hediyeler kısmı diye bi bölümdü tam hatırlamıyorum

bana mng kargo gelmiş yufka alamaya gitmöişltim o arada gelmiş kağıt bırakmışlar aradım gelin alın dediler bende bebeğim var gelemem dedim yarın getircekler sa olsunlar acaba ne geliyo

Signal Bil, Kazan, Gülümse! yarışmasının bugünkü sorusuna "7-13" doğru cevabını veren 1. 50. ve 100. hayranlarımız,
Sayın Berrin Tufer, Sayın Tuğba Batu Gündüz ve Sayın Özkan İpekçi 'yi tebrik ederiz!
Kazanan hayranlarımızla iletişime geçilerek hediyeleri en kısa sürede ulaştırılacaktır. Yarışmamızın yeni sorusu için sayfamızı takip etmeye devam edin!..

Kızlar bana mini rexone roll-on geldi ve bir sürü kuruluk testi için kağıt.Çöpemi atıınız sizde onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…