Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Selam kızlar sizleri takip ediyorum ancak küçük bebeğim olduğu için yazma fırsatım olmuyor. Eşimi aramışlar bebek losyonu kazandınız demişler. Aras kargoya veriyorlamış bugün yarın elinizde olur demişler. Kazanan oldu mu böyle birşey hiç hatırlamıyorum ne olduğunu açıkçası Acaba bebegimebakim.com un sonuçları mı açıklandı ki?

Son düzenleme:
kızlarr çokokremden kazanmışımm sonunda bişey kazanabildimmm yaşasınn mutlu oldum

Tebrikler

Bebeğimbakımdan olabilir onlar arayıp kargoya verdiklerini belirtiyorlar tebrikler

büyük ihtimail odur

offf hiçbirşeyde adım yok yaa egemenadil lezzet jürisindeki sensin sanırım tebrikler

Son düzenleme:
kızlarr çokokremden kazanmışımm sonunda bişey kazanabildimmm yaşasınn mutlu oldum
tebrikler cnmm
bebeğimebakımdır cnm arıyorlar kazanınca
sağol canım haber verdiğin için...
tebrik eden arkadaşlarıma da teşekkür ederim..inşallah bi daha k dönemde herkeskazanır...

afiyet olsun şimdiden

çokokrem kazanmışımmm uzun süredir özlemişim be kazanma heyecanını:)

Tebrikler

Bebeğimbakımdan olabilir onlar arayıp kargoya verdiklerini belirtiyorlar tebrikler

teşekkür ederim ilk kez birşey kazandım o da sizin sayenizde kızlar. Bu arada bende paylaşım yapmak isterim ama yarışmaları falan nasıl buluyorsunuz ben bulamıyorum ki

kazanan arkadasların hepsini tebrik ederim...ben en son twigyden terlik kazanmıstım bakalım bu aralar sansım pek yok.olsun acılır ıns burdan kazanları gormek guzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…