çokokremde yokum eceden sen varsın cnm tebrikler başka varmı kazanan
kızlarr çokokremden kazanmışımm sonunda bişey kazanabildimmm yaşasınn mutlu oldum
Selam kızlar sizleri takip ediyorum ancak küçük bebeğim için yazma fırsatım olmuyor. Eşimi aramışlar bebek losyonu kazandınız demişler. Aras kargoya veriyorlamış bugün yarın elinizde olur demişler. Kazanan oldu mu böyle birşey hiç hatırlamıyorum ne olduğunu açıkçasıAcaba bebegimebakim.com un sonuçları mı açıklandı ki?
Selam kızlar sizleri takip ediyorum ancak küçük bebeğim için yazma fırsatım olmuyor. Eşimi aramışlar bebek losyonu kazandınız demişler. Aras kargoya veriyorlamış bugün yarın elinizde olur demişler. Kazanan oldu mu böyle birşey hiç hatırlamıyorum ne olduğunu açıkçasıAcaba bebegimebakim.com un sonuçları mı açıklandı ki?
tebrikler cnmmkızlarr çokokremden kazanmışımm sonunda bişey kazanabildimmm yaşasınn mutlu oldum
bebeğimebakımdır cnm arıyorlar kazanıncaSelam kızlar sizleri takip ediyorum ancak küçük bebeğim olduğu için yazma fırsatım olmuyor. Eşimi aramışlar bebek losyonu kazandınız demişler. Aras kargoya veriyorlamış bugün yarın elinizde olur demişler. Kazanan oldu mu böyle birşey hiç hatırlamıyorum ne olduğunu açıkçasıAcaba bebegimebakim.com un sonuçları mı açıklandı ki?
sağol canım haber verdiğin için...
tebrik eden arkadaşlarıma da teşekkür ederim..inşallah bi daha k dönemde herkeskazanır...
Tebrikler
teşekkürler canımm aylardır birşey kazanamıyordumm sonundaa şans bana el salladı
aaay accık banada yollasana şansından %5 bile olsa ok
Tebrikler
Bebeğimbakımdan olabilir onlar arayıp kargoya verdiklerini belirtiyorlar tebrikler
aaay accık banada yollasana şansından %5 bile olsa ok
benim de aylardır ilk oldu ama son olmaz inşallahh yolluyorum sana da gelen sansın birazını yakala
çokokrem kazanmışımmm uzun süredir özlemişim be kazanma heyecanını:)
canım fena çokokrem çekti ve kazanamadımmm:122:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?